Megunt/nem használt babás dolgoknak ki lesz a sorsa nálatok?
Ruhákat azokat ajándékozom. Az nem kérdés számomra.
De pl babafészek, pihenőszék, mei tai.. stb
Ezekkel mit csináltok?
Azért tettem fel a kérdést, mert most összeszedtem mindent. Hordozót, hintát, mei tait, és pár hasonló dolgot. Mindet egyesével meghirdettem. Olyan áron ami a marketplac-on az átlag.
Erre már a 3.embertől kapom meg, hogy nincs pénzünk? Vagy ma pl, hogy ennyire "hóvége" van?
Nekem eszembe nem jutna ez, hogy valakitől is ilyet kérdezzek.
Válaszolom, hogy nem, csak nincs szükség rá. Erre 2 ember, hogy akkor miért nem ajándékozom el?
Hát bakker a meitai volt csak 18ezer. 8ért hirdetem. A hinta 15eze, 2ezerért tettem fel.
Nagyon gáz, hogy ilyeneket kapok emiatt
Több dolgot is adtam el. Én sem vagyok szeretetszolgálat, és ha nem is kenyérre kell az ára attól még a pénzért is dolgoznunk kell, nem úgy lapátolják be.
Szerintem a probléma az ismerőseiddel van, akik ezt mondták. Nem is értem, pofám nem lenne ilyet mondani másnak.
Én mindent eladok. Mindent reális áron hirdetek, tehát egy használt holmit nem próbálok közel új áron értékesíteni, azoktól én is falnak megyek, de ami drága volt, azt nem fogom kidobni. Tőlem mindent meg szoktak venni előbb vagy utóbb , tehát kereslet van rá.
Egyébként én is szeretek használtan vásárolni, főleg most téli ruhát. Boltban egy vagyon, a gyerek hordja 3 hónapot, aztán ki is nőtte. Ennél sokkal jobb a mások által kinőtt , szintén alig használt ruha fél áron. Úgyhogy ne törődj azokkal, akik beszóltak.
Gyűlik, minden gyűlik 9 éve 😡😡
Még a babytaxi is a szobában van 😡😡
Itt a kerületben szokás eladni, sőt van most már börze is.
Itt nem ciki, hiába jómódúnak tartott kerület. Vsz sváb eredet miatt a régi itt lakók fogukhoz verik a garast, és szép, igen gazdag hàzak anyukái fotóznak és tesznek fel egyesével ruhàkat párszàz forintért.
Emellett viszont az adományozás is dívik, pl anyaotthonnak illetve az ukrán menekúlteknek.
Mi az utóbbiaknak adtuk a babaöblöt pl, de őszintén, ém is megpróbáltam elpasszolni, zsír új állapotban az eredeti 40 helyett 5 ezerért (nem fogadta el a gyerek, 1 órát nem volt benne), ajándékba a hozzá vágatott matraccal.
Játékkal ellenkezőleg jártam, feltettem dolgokat pár százért, amire azt hittem, nem kell, és 5 perc múlva le volt foglalva mind.
Kiszámíthatatlan. Én nem szeretek szüttyögni meg csetelni a jelentkezőkkel pl 5 játékra 5 külön emberrel talit egyeztetni, de tisztelem aki csinálja.
Ruhát egyben oda szoktam adni ismerősöknek, illetve adtunk adományba abból is.
Babakocsit is elvittük a menekült pontra meg az etetőszéket meg egy hordozókendőt. A csatost nincs szívem odaadni, sztem emlék marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!