Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen mosószert, illetve...

Milyen mosószert, illetve öblítőt használtok a babáknak? Melyik a legjobb szerintetek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 5. 07:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Azt, amit magunknak.. Perwoll, Coccolino. Együtt mosom az összes ruhát. 2 gyerekem van, soha semmi bajuk nem volt ettől.
2022. okt. 5. 08:03
 2/18 anonim ***** válasza:
46%

Easyfresh mosógélt, öblítő helyett pedig Ahimsa mosóparfümöt.

De nem csak nekik, a saját ruháinkat is ezzel mossuk, igyekszünk minimalizálni a vegyszereket itthon. Én sose értettem, miért mossák babák, kicsik ruháját csupa vegyszeres általános szerekkel ilyen "semmi baja nem lesz tőle" alapon, áh nem, csak szó szerint egész nap szívja fel a bőrén keresztül a ruhára rakodódott vegyszereket.

Nem véletlen, hogy drasztikusan nő a 30 alatti rákos betegek száma, ennek egyik, ismétlem egyik(!) oka a rengeteg vegyszer, amihez nincs hozzászokva az emberi szervezet.

Nem vagyok biomami, de igyekszem odafigyelni arra, amire tudok és csökkenteni a vegyszerhasználatot, ugyanezt teszem tisztítószerek/kozmetikumok terén is.

De ez az én véleményem, nem mindenkit érdekel ennyire hosszútávon a gyereke egésszége.

2022. okt. 5. 08:10
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Lovela baby plusz Silan baba öblítő.
2022. okt. 5. 08:15
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

Fúj, 2, ez a passziv-agressziv " hát nem mindenkit erdekel a gyereke egeszsége hosszú tavon sajnos", ettől a falnak megyek. Hát nem, nem mindenki tud külön MOSÓPARFÜMÖT rendelgetni. De gratulálok, megnyerted a versenyt, ügyes vagy.

Lovela mosószer, az illatmentes, es ecettel öblítek.

2022. okt. 5. 08:16
 5/18 anonim ***** válasza:
41%

4-es, most ha ez a véleményem?

Amúgy nem értem, egy mosóparfüm tovább tart, mint egy márkás öblítő, így olcsóbban jön ki, illetve az se muszáj, én is sokszor sima ecettel öblítek, de inkább mint a mindensz*rral teli általános mosószerekkel, azok tényleg durvák.

2022. okt. 5. 08:20
 6/18 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 5-ös! Akkor levegőt se kéne venned.... Abban is sok káros anyag van....ja autóval se kéne járni....tömegközlekedést is mellőzni....fűtés....stb.

Mindenben van káros. Üdv a valóságban!

2022. okt. 5. 08:30
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, miért bántjátok az 5-ost a mosási szokasai miatt. Személy szerint én mondjuk nem szeretem a mosoparfumot, mert nekem semmi illatot nem hagy. Mosni viszont én is olyan natúr mososzerrel (zoldlomb, souldroups) társai mosok, amik nincsenek telenyomva mindennel. Ugyanez igaz a háztartásban jelen lévő többi tisztító szerre. Van eg CIF disinfectem a fertőtlenítésre és egy dugulás elhárító, a többi mind natúr. Öblítő dettó a mososzerrel megegyező plusz a szárítóba ecoegg tojás a plusz illat miatt. Szerintem abszolút nem költök többet (sőt) havi szinten mososzerre, mint aki lovelat vagy perwollt, arielt használ. Plusz szerintem sokkal sokkal jobb q ruha minősége es elettartama is tőle. Egyébként én a babaruhakat együtt és külön is mosom a mienktol.
2022. okt. 5. 08:41
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
A Frosch termékei nagyon jók, én erre valtottam, mikor terhes lettem, es azóta is mindent ilyenekkel csinálunk itthon.
2022. okt. 5. 08:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
8-as, az tényleg jó, csak szerintem mocsok drága:( én a seventh generation próbáltam mososzerbe, amennyire a mosogatógépbe jó a tablettaja, annyira nem voltam megelegedve a mosogellel:/
2022. okt. 5. 08:52
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 6-os, tudod a levegővételt nem tudom lecserélni, az itthon használt szereket meg igen.

Elmondjam, mit tartok károsabbnak, mint a vegyszereket? :D

Ezt a vállvonogatós, félrenézős hozzáállást. Hogy úgyis mindenhol szennyezés van, akkor ne is vàltoztassunk, ne is próbáljunk környezettudatosabban élni, ha nem tudjuk megváltoztatni egyszerre az egész világot, akkor mi magunk ne is tegyünk semmit, fel vagyunk mentve a felelősség alól.

Nyáron meg ment a sírás, hogy úristen, aszály van és klímaváltozás, mind meghalunk, de tenni ellene? Ugyan már :D

Azért, mert bizonyos hatásokat, pl. a levegőszennyezést nem tudjuk kiszűrni, szerintem nem mindegy, hogy mennyi vegyszer, adalékanyag jut be a szervezetünkbe. A gyerekemébe pláne nem.

2022. okt. 5. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!