Milyen mosószert, illetve öblítőt használtok a babáknak? Melyik a legjobb szerintetek?
10-es, sajnos kevesen vagyunk, akik igy gondolkozunk, az emberek nagyreszenek egyszeruen nincs meg ez szint, hogy vegye a lapot sajnos.
Az ilyenek nem fogjak megerteni, hogy " azzal mosok, nincs baja a 2 evesemnek" , megsem fordul a fejukben, hogy nem most lesz baja, de ha 24 evesen rakos lesz, az bizony, pont, hogy erre vezetheto vissza, hogy mivel mosott, mivel kente, mivel etette.
Detto ugyanaz, hogy nem lesz baja a 9 honaposnak 2-3 evesnek a kinder pingvitol , igen nem most lesz, de ha mar ilyen pici gyomrot adalekanyagokkal tomnek, utana meg nyognek, hogy a 16 evesen colitises, vajon miert 🙄. Egyszeruen az emberek zome buta, ez van.
Fertőtlenítőt nem használok, hanem a mosógép higiene programját.
Ez mosás előtt forró gőzzel átgőzöli a ruhákat.
Én úgy tudom, mosás után, főleg gyerekruhánál, érdemes plusz egy öblítő programot elindítani, mert marad mosószer a ruhában még bőven a sima program után.
Meg lehet nézni majd, milyen habos még a víz utána 😨
Lovela baby és mosóparfüm.
A mosóparfüm szerintem olcsóbb is, mint az öblítő, saját ruháinknál is átszoktam ezekre, csak a legelején mostam külön a babaruhákat.
Frosch baby mosógél és Denkmit fertőtlenítős öblítő.
Nekünk az ilyen Coccolino meg Silan, Ariel stb. kipirosítja a férjem bőrét, úgyhogy sokmindent kipróbáltam a baba előtt is.
Magunknak a Souldrops mosószerek váltak be, most épp Frosch van itthon.
Kedves 10-es! Sajnos eleget tanultam ehhez, hogy így vélekedjek.
Az egész földünk el van szennyezve, és mi egyszerű emberek nem tudunk sokat tenni ez ellen a szennyezés ellen.
Tudod, mennyi gyár, mennyi szennyező anyagot bocsátott ki az évek alatt? Mi kevesek vagyunk hozzá....
Nem azt mondom, hogy ne próbáld, de a környezetedben lévő szennyezések elől nem tudsz elbújni, onnan sokszorosa kerül be bárki szervezetébe...
Egy példa: fiam szobájában eltört egy higanyos hőmérő...1 év után derült ki. Gyerekorvossal beszéltem, aki csak legyintett...annyit mondott, a közlekedésből több higany jut a szervezetünkbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!