Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok a nem használt...

Mit csináltok a nem használt játékokkal?

Figyelt kérdés
1 éves fiamnak annyi játéka van hogy egy bölcsődét is be tudnánk rendezni, már rosszul vagyok ettől, nem férünk a lakásban. És még csak most jön a karácsony. Nem vagyok a felhalmozás és a sok játék híve, de nagy a család és első unoka...szeretnék szelektálni, de kidobni nem akarom, félrerakni a másodiknak se, úgyis fog ő is kapni mindent. A helyi zero waste csoportban látnák akiktől kaptuk, biztos megsértődnének.
2022. nov. 11. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Jön a karácsony, segélyszervezeteknek stb oda lehet ajándékozni.

Az én fiam 8 éves, szeretné eladni a megunt játékait, hogy legyen pénze. Tekintve, hogy íjra gyűjt beleegyeztem.

2022. nov. 11. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Adományboltnak adnám.
2022. nov. 11. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
"Egy bölcsödét is be tudnánk rendezni"-nosza rajta, a legtöbb bölcsi szívesen fogad el felajánlásokat, mert nem sok pénzt kapnak játékra, a jelenlegi helyzetben meg gondolom még annyit sem.
2022. nov. 11. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Cipősdoboz akciók,óvoda,bölcsőde,kórházak gyerekosztályai repesnek majd az örömtől,ha odaadjátok.Mindig akad olyan gyerek,aki nagyon örül majd nekik.
2022. nov. 11. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Hova valosiak vagytok?
2022. nov. 11. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
De és mit akarnak, hogy a csörgőt őrizgesd a diplomaosztóig? Amúgy, anyaotthonokban pont sok ilyen korú gyerek van.
2022. nov. 11. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

Adomanyozni szoktam, elajandekozom, ami meg olyan, azt eladom, es a gyerekre koltom. Ha kerdezik, akkor sajnos eltorott/elromlott/mashol van, illetve ami tul nagy, es nem akartuk hazavinni, annal tobb dolognal is megcsinaltuk, hogy jo, akkor ez legyen itt, nalatok, (taroljak/kerulgessek ok). Ezt azert mertuk megtenni, mert elmondtuk, hogy kismeretu jatekokat szeretnenk. Persze ez nem mindig mukodott, mert ha a gyerek nagyon hozni akarta, akkor beadtuk a derekunkat. Viszont akkor valami masnak mennie kellett. De volt, hogy a nagy, rankbeszelt dolgot, amit eredetileg nem akartunk (es ezt meg is mondtuk) naluk hagytuk (megmondtuk, hogy nincs hely), es mar egy ido utan kertek, hogy kezdjunk vele valamit, adjuk el, es orultek, mikor ez megtortent.

1-2 ilyen alkalom utan mar megbeszeltek velunk mindent elore.

2022. nov. 11. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Amugy ismerost/baratot is megkerhetsz, hogy tegye fel neked, es o majd atiranyitja hozzad az erdeklodoket, vagy pedig masik nevvel csinalsz egy profilt, es az adminnak elmagyarazod a helyzetet. Vagy pedig jofogas.hu is van, ott is felteheted akar ingyen vihetokent is.
2022. nov. 11. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amiket már "kinőtt", azokat bedobozolom és félreteszem a kistesónak (ilyen játszószőnyeg meg hasonlók). Ami meg korának megfelelő, csak sok, azt pedig rotálom. Elpakolom egy részét, és 3-4 hetente előveszem, akkor neki az olyan, mintha újonnan kapta volna, megint újult érdeklődéssel játszik vele. Ezzel egy időben meg a régebb óta szem előtt lévőket elpakolom pár hétre, és így tovább. Nálunk is nagyon kicsi a lakás, nincs hely nagyon sok játéknak, így muszáj vagyok egy részüket a tárolóban meg a szekrény tetején tartani, mert különben ránk borul az egész. Amíg nem kezdtem el elpakolgatni meg kevesebbet elöl hagyni, addig kb sosem játszott semmivel, nem tűnt ki semmi a tömegből, most meg, hogy egyszerre van 5-6 (típusú) játéka, így már sokkal lelkesebben áll neki valamivel játszani.
2022. nov. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!