Mit csináltok a nem használt játékokkal?
Jön a karácsony, segélyszervezeteknek stb oda lehet ajándékozni.
Az én fiam 8 éves, szeretné eladni a megunt játékait, hogy legyen pénze. Tekintve, hogy íjra gyűjt beleegyeztem.
Adomanyozni szoktam, elajandekozom, ami meg olyan, azt eladom, es a gyerekre koltom. Ha kerdezik, akkor sajnos eltorott/elromlott/mashol van, illetve ami tul nagy, es nem akartuk hazavinni, annal tobb dolognal is megcsinaltuk, hogy jo, akkor ez legyen itt, nalatok, (taroljak/kerulgessek ok). Ezt azert mertuk megtenni, mert elmondtuk, hogy kismeretu jatekokat szeretnenk. Persze ez nem mindig mukodott, mert ha a gyerek nagyon hozni akarta, akkor beadtuk a derekunkat. Viszont akkor valami masnak mennie kellett. De volt, hogy a nagy, rankbeszelt dolgot, amit eredetileg nem akartunk (es ezt meg is mondtuk) naluk hagytuk (megmondtuk, hogy nincs hely), es mar egy ido utan kertek, hogy kezdjunk vele valamit, adjuk el, es orultek, mikor ez megtortent.
1-2 ilyen alkalom utan mar megbeszeltek velunk mindent elore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!