Megunt/nem használt babás dolgoknak ki lesz a sorsa nálatok?
Ruhákat azokat ajándékozom. Az nem kérdés számomra.
De pl babafészek, pihenőszék, mei tai.. stb
Ezekkel mit csináltok?
Azért tettem fel a kérdést, mert most összeszedtem mindent. Hordozót, hintát, mei tait, és pár hasonló dolgot. Mindet egyesével meghirdettem. Olyan áron ami a marketplac-on az átlag.
Erre már a 3.embertől kapom meg, hogy nincs pénzünk? Vagy ma pl, hogy ennyire "hóvége" van?
Nekem eszembe nem jutna ez, hogy valakitől is ilyet kérdezzek.
Válaszolom, hogy nem, csak nincs szükség rá. Erre 2 ember, hogy akkor miért nem ajándékozom el?
Hát bakker a meitai volt csak 18ezer. 8ért hirdetem. A hinta 15eze, 2ezerért tettem fel.
Nagyon gáz, hogy ilyeneket kapok emiatt
Kérdezd meg a kerületi védőnőtöket, biztos tudja, hogy kiknek jönne jól.
A babafészek is kimosható, fertőtleníthető.
rokonnak ajándékozom vagy a védőnőnél leadom, ingyen.
se időm, se kedvem 2-5 ezer ft-okért hirdetgetni. meg postára, komolytalan vevőkkel találkára járni, aki mégse veszi meg mert… vagy el se jön 😂
Ekkora dolgokat én nem szeretnék ingyen adni.
Csak megvettem én is.
Rokon/barát nincs, akinek mehetne, idegeneknek meg úgy nem adnám. Védőnő nem foglalkozik ezekkel.
Csak egy ötlet: marketplacen van olyan funkció, hogy elrejtés az ismerősök elől. Én mindig bekapcsolom ezt, így legalább nem írogatnak hülyeségeket.
Amúgy egy részét eladtam, másik részét elajándékoztam, de volt amit a bölcsibe vittem be.
Eladom... Amit csak lehet, én is pénzből élek, költöttem rá.
Én sokszor inkább bejelöltem hogy ismerősök ne lássák a hirdetéseimet. Ruhákat van két anyuka akik fixen megveszik mind a kislányom mind a kisfiam ruhatárábol. Ami nekik nem kell az adomány. Adtam idén játékokat és könyveket is adományba de egy drága alig használt játékot eladtam.
Ugyanúgy eladtam a légzés figyelot, hordozókat, járokat, etetőszéket stb...
Eladom
Az állványos kád, pihenőszék, hordozók csak együtt újonnan volt 200ezer környékén
Nem fogom elajándékozgatni
Azért ennyire nem vagyok "jószivű"
Sőt a nagyobb értékű ruhákat is eladom
Nem vagyok adománybolt
Lelehet pontozni
De azért mi is megvettük
Nehogy már százezreket dobáljak ki az ablakon mert valaki pont rászorul🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!