Hogy neveztétek el a fiatokat, fiaitokat? Miért esett erre a névre a választásotok?
Szintén Marcell 😀
Az egyetlen nev volt ami mindkettőnknek tetszett
Bendegúz Bence
Férjem a 2.randinkon kijelentette, hogy 2 gyereket szeretne tőlem. 1 fiút és 1 lányt. A fiúnak legyen Bendegúz a neve, hogy olyan rosszgyerek legyen mint a filmben.
En még csak azt sem tudtam akarok-e rőle valamit akkor 😅
2 évre rá terhes lettem. Férjem első perctől Bendegúznak hívta, pedig azt sem tudtuk fiú-e. Nekem nem tetszett a név.
Aztan a rokonok is elkezdték így hívni. Mire szüléshez értünk, más nevet mar nem tudtam volna elképzelni neki.
Masodik névként a Bencét kapta. Egy nagyon jó barátom emlékére. Nála belevalóbb embert nem ismertem.
Márton - Marci
Domonkos - Domi
Szeretem a karakán, erős férfias neveket, amiket lehet becézni cukin míg picike a gyerek. A férjem is egyetértett ebben.
Leó.
Semmi ötletünk nem volt fiúnévre, és a férjem egy nap azt mondta, ne röhögjem ki, de megálmodta. Nekem meg megtetszett.
Marcell.
Lány névből sok szerepel(t) a listán, de fiú egy sem tetszett. Marcell amolyan határeset volt mindkettőnknek, illik a fiúnknak.
Viszont, iszonyú felkapott név, kb. mint annó a Mária meg az Erzsébet.
Most kiscsoportos, 3 Marci van a csoportban, januártól lesz még egy.
Ez annyira nem tetszik, de hát istenem…
Reménykedünk, hogy a pocaklakónk kislány lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!