Mikor lesznek választások? Hogy végre le lehessen váltani ezt a kormányt Gyurcsányal az élen, ne tudjanak még jobban ártani a gyerekes családoknak mert igy el fog fogyni a magyar nép igy senki nem fog gyereket vállalni! Nincs mire alapozni a jövöt!
Gondolod, hogy egy másik kormány csodát tud tenni???
Én már nem hiszek a csodákban... nem tudom, mi lehet a megoldás, de igazad van, ez így nem mehet tovább!
Tudjátok erre mi lenne a megoldás?
Csak azokon érvényesitettni ezeket a hülyeségeket, amit már évek óta csinálnak, akik rájuk szavaztak.
Ha most egy újabb párt jut 'hatalomhoz' azok megint addig fognak lopni amig meg nem telik a zsebük, mi meg le se leszünk kakilva,de hogy a mostaniaknak még mindig nincs elég a párnájuk alatt az azért elég hihetetlen...
Utolsó vagyok.
Meg azért az se okés, hogy azokat szivatják akik dolgoznak,akik meg otthon növesztik a seggüket utálják az ilyen meg olyan segélyt, tuti többet kapnak, mint amennyi nekem a gyedem lesz...
Büdös rohadt kormány. Megint a a szvérát bántják akikre alapozni kellene.
Mi a szarért megy a másik országnak? Mi meg 20000-ből neveljük a gyereket.
Én is nagyon fel vagyok háborodva erre a csürhe bandára!...Hogy mi lesz nem tudom én sem, de hogy jó helyre fogom rakni az x-et az már fix! Rajtam ne múljon. Hogy más mit tud ebből a kaotikus helyzetből kihozni, addig nem fogjuk megtudni, amíg nem adunk rá esélyt. Tény, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, de azt gondolom mindenki érzi némiképpen ha más nem a pénztárcáján, hogy mikor éltünk jobban...
Nem tudom, hogy a mostani "családrendezés" miképpen fogja befolyásolni a jövőnket. Én nagyon szeretnék még egy manót szülni, rövid idő bellül, pl jövő ilyenkorra, de egyenlőre nem látom át ezt a helyzetet.
7,5 hónapos manó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!