Ti otthagynátok a két kislányotokat, ha a párotok bántana benneteket és nem lenne más választásotok?
Figyelt kérdés
A kérdés nem rólam szól!2014. ápr. 27. 11:02
1/18 anonim válasza:
Milyen anya az aki otthagyja a gyerekeit egy "elmebetegnél" csak azért mert ő menekülni akar?
2/18 anonim válasza:
Kizárt. Nincs olyan, hog nincs mas választás. Rendőrségi feljelentes es mar viszem is a gyerekeket.
3/18 anonim válasza:
nincs az az isten! addig maradnék amíg nincs olyan megoldás hogy vigyem a lányokat is. ha a gyerekeket nem bántja akkor eltürném csakis addig amíg nincs más, igyekeznék kerülni a konfliktust.
4/18 A kérdező kommentje:
Az anyának nincs hová mennie és az apa nem engedi el a gyerekeket. Nem egy ilyen esetet láttam már.
2014. ápr. 27. 11:06
5/18 anonim válasza:
Anya feljelentést tesz bántalmazás miatt es mehet anyaotthonba.
6/18 anonim válasza:
én úgyszintén mint az utolsó.. csak hozzá se szólok mégis ma is kötekedik reggel óta :(
milyen anya aki otthagyja a gyerekeit?
7/18 anonim válasza:
Apám verte anyut rendszeresen, hozzánk soha egy ujjal sem nyúlt, de anyunak eszébe sem jutott volna otthagyni!
Mélységesen lenézem, aki a saját bőrét menti, a gyerekeit meg otthagyja. Azokért a gyerekekért ő felelős.
8/18 anonim válasza:
6-os voltam és a hármas válaszával értettem egyet-csak közbe jött pár új válasz még..
9/18 anonim válasza:
Ha nem engedi el az "apa" (az ilyet nem nevezném apának) a gyerekeket, akkor feljelenteném, és majd a gyámügy elveszi tőle őket!
Soha nem hagynám ott őket!
10/18 A kérdező kommentje:
Van amikor az anyát bolondnak vagy alkoholistának állítja be az apa és a bíróság elveszi az anyától a gyerekeket.
2014. ápr. 27. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!