Nagy nehezen az Amirára esett választásom! Vélemények kinek mi ugrik be először?
A játszótérről a cigány kislány jut róla eszembe egyből...
Amúgy tényleg erőltetett
Ha nem is annyira gyakori, mint a Hanna, Mia, Emma és társai, de azért kezdik felkapni.
Amúgy nekem nem tetszik, nagyon idegesítő és idegen hangzása van, nem tudom, hogy miért, mert amúgy egy teljesen normális név.
De, ha neked tetszik, akkor nem mindegy, hogy kinek mi jut róla eszébe? Ha bármilyen más nevet írtál volna ki, akkor is lennének, akiknek pozitív és negatív élményük van vele.
majdnem ugyan olyan gyakori mint a Hanna, főleg a kisebbség körében divatos nagyon.
Hanna, Jázmin, Anna, Dóra, Amina, Amira, Mira, Kiara, Lia, Lea, Sára,Réka-az ovink lánypopulációjának 40%-át ezek a nevek teszik ki.
Durván 20 éve ismertem egy kislányt ezzel a névvel. Félvér volt, akkor senki mást nem hívtak így a környezetemben, különlegesnek számított.
Ma már kicsit sem különleges, ugyanolyan gyakori, mint amiket felsoroltak.
Nem mondom, hogy csúnya, de semmi extra.
Felenk a fiatalon szulo ciganylanyok kedvence.
Egyaltalan nem ritka es kulonleges.
Az számít hogy neked tetszik-e
Csecsemő otthonban dolgozom, jelenleg 4 kisebbségi 2 évnél fiatalabb Amira van az intézményünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!