Most emiatt jogosan érezzem szarul magam?
Fiam 3 éves, ovis.
A nyáron tele lett a térde és a hátsója pattanásokkal. Elvittem dokihoz, mármint bőrgyógyászhoz, kiderült, hogy annyira klórozzák a csapvizet, amiatt ilyen. Írt krémet, nagyon lassan, de hatott.
Most 1,5hete ugyan ilyen a térde, hátsója. Szerdán szólt az ovónő, hogy ilyen. Mondom tudok róla, 1 hete ilyen. Hát mert az oviban most söpör a kéz láb száj vírus, azt hitték az.
Elhoztam, éjjel be is lázasodott.
Másnap elvittem dokihoz, aki a torkában látta a hogy hólyagkezdemények vannak. Csütörtök péntek már nem ment a gyerek oviba. A torkán kívül nincs hólyag, a térde krémezve van, javul.
Ma találkoztam az ovónővel, érdeklődött a gyerekről. Mondtam, hogy valóban elkapta, de a térdének nincs köze hozzá.
Erre elkezdett flegmázni, hogy azóta mégtöbb a beteg, én meg 1 hétig ilyen térddel hordtam a gyereket, lehet ő fertőzött le mindenkit, felelőtlen vagyok.
Most komolyan neki van igazam? Valóban nekem kellett volna tudnom előre, hogy beteg lesz?
Most én érzem rosszul magam a beszólása miatt.
(26an vannak a csoportban, szerdán már csak 6an voltak. Kedden még 20an. Férjem viszi reggelente, délbe én hozom, de akkor nem is beszélek sosem az ovónővel. Azt sem tudtam, hogy ez a betegség van. Férjem sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!