Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak másképp hogy...

Mit csináljak másképp hogy másképp érezzem?

Figyelt kérdés

Nem érzem magam boldog anyának. Van két gyerekem kicsik, de sokszor nincs türelmem hozzájuk, nincs kedvem velük játszani...stb

Szeretem őket és elvileg rettenes nagy türelmem van, de ezt sokszor nem érzem :(

Ha valamivel is elkezdünk játszani fél óránál tovább megunom.. minden ötletet, elfogadok.

2021. ápr. 6. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nincs esetleg olyan anyuka ismerősöd, akikkel lehetne együtt sétálni, játszóterezni...?
2021. ápr. 6. 23:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs. Nem sikerült úgy ismerkedni másokkal, akikkel még a legelején össze barátkoztam máshová költöztek.
2021. ápr. 6. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy gyermekem van de én is ereztem magam így. Szerintem ez a kialvatlanságból eredt nálam, továbbá nekem sem vilt felnőtt társaságom a ferjemen és anyosomom kívül. A régi barátokkal abban az időben nem voltunk egy hullamhosszon az újak meg nem mélyültek el.

Nem tudtam feltöltödni, ami érdekelt volna, könyv hobbi relax sosem vokt időm rá akkor amikor igényeltem volna, lényegében évekre nem volt ezekre időm csak este, amikoor meg már álmos voltam. Ezek összeadódnak. Én eleve egy rossz hangulatban bentragadni képes ember vagyok uh külön nehéz volt.

Sztem ne ostorozd magad hogy mit kellene érezned és nem az jön. Illetve próbálj több tartalmas én idő fél órákat összehozni magadnak.

Valamint idővel jobb lesz, főleg ha még picik és ketten vannak

2021. ápr. 7. 00:27
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Még jó, hogy megunod a játékot! Hát felnőtt nő vagy. Nem véletlenül találták ki az óvodát, ahol kortársakkal játszhat. Nem azért unod meg, mert rossz anya vagy, hanem mert felnőtt vagy és kinőttél ezekből a játékokból.
2021. ápr. 7. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Van olyan tevékenység amiben rendszeresen tudsz töltődni? Hobbi, sport?
2021. ápr. 7. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs ezzel, én is sokszor unom a játékot a gyerekemmel. Gondolom azért, mert neki nagyobb a képzelőereje, jobb szituációkat talál ki, pontosabban olyat, ami az ő kis világába való. Igyekszem nem mutatni neki, mivel nagyon fontos a gyerekkel való játék. Ha már végképp nem bírom, akkor javaslom, hogy játszunk mást, például társast. Azt viszont imádom, bármeddig tudnék játszani :D
2021. ápr. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!