Mit csináljak másképp hogy másképp érezzem?
Nem érzem magam boldog anyának. Van két gyerekem kicsik, de sokszor nincs türelmem hozzájuk, nincs kedvem velük játszani...stb
Szeretem őket és elvileg rettenes nagy türelmem van, de ezt sokszor nem érzem :(
Ha valamivel is elkezdünk játszani fél óránál tovább megunom.. minden ötletet, elfogadok.
Nekem egy gyermekem van de én is ereztem magam így. Szerintem ez a kialvatlanságból eredt nálam, továbbá nekem sem vilt felnőtt társaságom a ferjemen és anyosomom kívül. A régi barátokkal abban az időben nem voltunk egy hullamhosszon az újak meg nem mélyültek el.
Nem tudtam feltöltödni, ami érdekelt volna, könyv hobbi relax sosem vokt időm rá akkor amikor igényeltem volna, lényegében évekre nem volt ezekre időm csak este, amikoor meg már álmos voltam. Ezek összeadódnak. Én eleve egy rossz hangulatban bentragadni képes ember vagyok uh külön nehéz volt.
Sztem ne ostorozd magad hogy mit kellene érezned és nem az jön. Illetve próbálj több tartalmas én idő fél órákat összehozni magadnak.
Valamint idővel jobb lesz, főleg ha még picik és ketten vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!