Orrszívó? Hogyan kell használni?
Elnézést, teljesen tanácstalan vagyok. Van egy örökbefogadott kislányunk. Másfél hónapja van itthon, most először beteg. Folyik az orra, tüsszög. Ma délután kezdődtek a tünetek.
Mikor kell elővenni az orrszívót? Már most is, lefekvés előtt? Vagy csak ha mondjuk bedugul az orra? Egyelőre kap levegőt gond nélkül.
Bocsánat, biztos triviális a kérdés, de semmit sem tudunk.
Köszönöm, ha segítetek!
Az nem baj,ha sír. És ne szájjal szívd,mert az nem hatékony.
Akkor fog csak sírni,ha az arcüreggyulladás miatt kapja az injekciót!
Pár perc az orrsziporszi használata. Beszélj közben végig nyugodt hangon a babádhoz,mondd el neki,hogy ezt muszáj. Ennyi. És csináld meg rendesen.
29# vagyok.
Nappal tényleg érdemes porszívóval, vagy más erre alkalmas eszközzel (nosiboo pl.) szívni. Hatékonyabb sokkal. Én éjszaka szívom csak szájjal, amikor nem ébred fel teljesen. Ha nagyon rossz a helyzet, akkor éjszaka is bekapcsoljuk a nosiboot. Hidd el a te lelkednek rosszabb, mint neki. Mármint nem fáj, nem kínzás. Mi elbohóckodunk vele mindig, így csak a szívás alatt sír, akkor sem üvölt már, csak sírdogál. A gyerekek sokszor előbb-utóbb megcsinálják maguknak is, mert rájönnek, hogy ettől jobb lesz nekik. :)
Egyszerűen tartasd szem elótt, hogy az ő érdeke és próbáld elterelni a figyelmét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!