Orrszívó? Hogyan kell használni?
Elnézést, teljesen tanácstalan vagyok. Van egy örökbefogadott kislányunk. Másfél hónapja van itthon, most először beteg. Folyik az orra, tüsszög. Ma délután kezdődtek a tünetek.
Mikor kell elővenni az orrszívót? Már most is, lefekvés előtt? Vagy csak ha mondjuk bedugul az orra? Egyelőre kap levegőt gond nélkül.
Bocsánat, biztos triviális a kérdés, de semmit sem tudunk.
Köszönöm, ha segítetek!
mennyi idős?
én az 1 évesnek pl. akkor is szívom h folyik de nincs bedugulva, mivel kifújni nem tudja.
tengervizes orrspray befúj, vársz egy kicsit, majd kiszívod. utána gyerekeknek való nasivin vagy simán a tengervizes, attól függ mennyire komoly a helyzet.
Bocsánat, lemaradt a kora. 14 hónapos.
Nincs itthon semmiféle orrsprayünk. Próbáljuk meg így natúrban?
Nasivin orrspray, mellkaskenőcs, ibuprofen, megbízható lázmérő és porszívóhoz csatlakoztatható orrszívó a kezdő csomag légúti betegséghez.
Esti fürdés után alapos orrszívás legyen, a fürdővíz gőzei lazítják a orrváladékot.
A gyerekek általában erőteljesen tiltakoznak az orrszívás ellen, ha így lesz, akkor le kell fogni (egyik felnőtt hátulról átöleli, vígasztalja és közben a karjait a gyerek testéhez fogja). Az orrszívót teljesen nyomd be az orrlyukba, megmozgatod körkörösen és ha már nem jön semmi, akkor másik orrlyukat is így kiszívod.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Holnap veszünk orrsprayt. Most kiszívtam neki kézivel, jött valamennyi váladék. Így is nagyon ordított...
Elaludt. De kap rendesen levegőt cumi felett. Ez megnyugtat.
És egy szobában alszom vele, szóval ha bármi gond van, ott leszek.
Nasivin baby orrspray ha beteg, taknyos, hétköznapokra pedig a Sterimar baby orrspray.
Illetve nosko nevű orrszi van nekünk, a puha fejű,rossmannból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!