Akik nem használnak orrszívót, mit csinálnak ha pl náthás a baba? Hogy lehet segíteni nekik?
És miért nem használsz?
Vegyél egyet sürgősen!!!
Mennyi idős? Anyukám mesélte, hogy neki volt egy bátyja, aki pár hetesen meghalt egy náthában, mert akkor még nem létezett orrszívó. Hasra tették a babát, ami kifolyt, kifolyt, a többi bent maradt.
Az én gyerekkoromban emlékszem nagyon sokszor felszúrták a gyerekek fülét, ez is azért volt, mert nem tudták kifújni, és orrszívó meg nem volt.
Eleinte én is idegenkedtem tőle. Ijesztő. De próbáld ki magadon, nem annyira erős. A gyerek ordít, igen, mert a porszívónak a hangjától félnek, meg azért olyan fura érzés. De ha nem akarsz komoly bajt, akkor csinálni kell.
Zárójelben jegyzem meg, egyszer olvastam olyat, hogy a természeti népek kiszívták a gyerek orrát szájjal. Hát, ha van hozzá gusztusod...
Én orrszívót használnak de láttam videót amin vízzel teli fecskendőt tesznek a gyerek orrába, és benyomják, kb kimossák a váladékot.
Miért nem használsz? Ezerszer jobb, mint egy arcüreg gyulladás.
1-3
Ez igazából elég gáz, hogy 2022-ben még ott tartunk, hogy a baba taknyát csak porszívóval lehet kb kiszedni, anélkül kb megfullad a szerencsétlen, meg ilyen olyan súlyosabb lefolyása lesz a megfázásnak.
Nem hibáztatok egyetlen első gyerekes szülőt sem, hogy nem akarják porszívóval szívatni a gyerek orrát állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!