Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik nem használnak orrszívót,...

Akik nem használnak orrszívót, mit csinálnak ha pl náthás a baba? Hogy lehet segíteni nekik?

Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 20:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A feljebb javasolt vizes fecskendős módszert senki ne próbálja ki sima vízzel. Irritálja a nyálkahártyát, nagyon fájdalmas. Sós vízzel lehet (jódozatlan konyhasó, vagy lehet orröblítéshez való sókeveréket kapni).
2022. okt. 7. 21:52
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Anyósomnak odáig jutott a szövődmény a középfülgyulladásaival, hogy az egyik oldalon lyukas a dobhártyája és ráment a koponyacsontra a gyulladás, abból is ki kellett metszeni egy darabot tinikorában...
2022. okt. 7. 21:53
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
Én is kíváncsi lennék miért nem használ valaki orrszívót...
2022. okt. 7. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj használni, ezt nem egy "opció", olyan nem használni egy nathanal, mintha beteg lenne és felirnanak neki a gyógyszert amitol biztosan meggyógyulna, de direkt nem adnád be neki. Ha nem szivod ki, akkor jó eséllyel fül vagy arcüreggyulladást, de akar csonthartya gyulladást is kaphat amik sokkal rosszabbak és ezerszer fájdalmasabbak mint az orrszivas.
2022. okt. 7. 22:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egy másik országban voltam gyerek, nem használtak ilyet, valamiféle kézi volt, szinte semmit nem segitett, a korombeli ismeroseim szinte kivetel nélkül arcureg és fullgyulladassal küzdöttek. Mindenfele szövődménye van felnottkent is. Nekem is furcsa volt az orrszivo porszívó mikor Magyarországra kerültem (a gyerekeink itt születtek) de nagyon sokat segít, mi az orvos biztatására kipróbáltuk magunkon is, nem fajdalmas. Hangos, ez ijesztő lehet, de nagyon hasznos! És én is úgy gondolom, hogy natha esetén annyiszor kell szívni az orrot, ahányszor magadnak fújnád, azoknak a gyerekeknek, akik nem tudjak kiszivni. Mi is vettünk orrszivos elefántot, de sajnos osszehasonlithatatlan.
2022. okt. 7. 22:23
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

"az emberek 99%-a szerint xart sem ér egyetlen "porrszi" sem ami a piacon van, csakis a porszívó!"

Szerintetek mi a Porszi orrszívó? Ez egy cső meg egy műanyag amit bedugsz a gyerek orrába, és a porszívó adja a szívóhatást. A kórházban van ennél modernebb technológia, de ilyen kompresszora nem mindenkinek van otthon, és nem is kell, elég drága. A kis kézi pumpa nem ér semmit. Nekem a gyerekorvos is megmondta, hogy csakis a porszívós a jó, de nyilván ti jobban tudjátok.

2022. okt. 7. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen volt. A legjobb. 4 éves koráig használtuk.

[link]

2022. okt. 7. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi Nosiboo-t használunk, de nagyon béna lehetek, mert a saját fejével semmi nem jön ki, így rátettem az orrsziporszi fejét és tökéletes. A gyerkőcnek is kicsit barátságosabb, nekem is kényelmesebb, hogy nem kell rángatni a porszívót.
2022. okt. 7. 23:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nosiboot használunk és kiszedi amit ki kell. Előtte fújunk néha az orrába sós vizes orrsprét.

Porszívó nekünk nem jó mert esélytelen mindig kirángatni a szekrényből és összeszerelgetni, elől nem hagyhatjuk mert átesünk rajta + rohadt hangos, felébresztenénk éjszaka egymást.

2022. okt. 8. 15:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Orrszi porszit használok, eleinte idegenkedtem tőle nagyon, es alig mertem használni, a gyerek persze ordít tőle, de muszáj,erőt kellett magamon vennem, annyira szörcsögött. Gondolj bele, ha te nem fujnad ki az orrod, milyen érzés lenne.. Alig kapnál levegőt..

Vettem nosiboot is, de megmondom őszintén, a drága ára ellenére az orrszi porrszi talán jobban szív, igy még mindig azt használom jobban.

2022. okt. 11. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!