Füstölő 4 hós baba mellett? Használnátok?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 21:59
2/11 anonim válasza:
Nem. Irritálhatja a füst. Én például köhögök tőle, bátyámnak a feje fájdul meg tőle.
4/11 anonim válasza:
nem használnám. viszont illóolajat lehetne párologtatni, az is illatosít, és még jót is tesz / tehet.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom. Nem én akarom használni, páromnak mondtam, h ne füstölőzzön a baba mellett, m rákot okozhat, irritálja, stb, de szerinte én vagyok a h.ülye. :/
2015. jan. 26. 22:14
6/11 anonim válasza:
Hát rákot nem hinném hogy okoz, de irritálhatja. Nekem megfájdul a fejem tőle és émelygek.
8/11 anonim válasza:
Annyira érzékeny még ilyenkor az orruk,és minden érzékszervük,soķkal kifinomultabb irritálhatja sőt akár érzékenységet esetleg allergiát is okozhat.Én nem hasznàlnék füstölőt.
9/11 anonim válasza:
Biztos hogy nem, mert nem bírom elviselni. Pedig majd 20 évig cigiztem, a füstölőtől mégis rosszul vagyok, biztos, hogy nem tenném ki a gyerekemet ennek.
10/11 anonim válasza:
Nem, váltottam illóolajokra. főleg levendula, bergamott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!