Akik azzal érvelnek, hogy a meglévő gyerek(ei) miatt vetetnék el beteg, pl.down-kóros gyereküket, esetleg meg is tették, első gyerek esetén megtartották volna, vagy ez csak egy plusz érv?
39, igen engem is el kellett volna
Ha a depresszió kimutatható lenne magzat korban azokat el kell vetetni
Elkeserítő h a depressziótok szerintetek egy csoportba tartozik egy Downos beteg életével, problémáival.
Az ilyennek tényleg jobb lenne a Tajgetosz
40 az államtól annyi várnék, hogy segítsen a fejlesztésben, a napközbeni ellátás ne megörzés legyen, hogy dolgozhasson az is akinek beteg gyereke van. Ha a munkám elveszik, nem lehet eltartani, fejleszteni, ez nem 2 fillér a mai világban.
És nem csak az államtól, de dolgozom 17 éves korom óta vontak elég adót, tbt hogy valamit vissza is adjanak, nem kéne mindent a saját zsebükbe pakolni.
Ezért volt az a lehetőséged h ne tartsd meg.
Ne haragudj de nem tudlak sajnálni. Tudtad h az ellátás car, tudtad h csak magatokra számíthattok. Volt lehetőséged h válassz.
Akinek autista a gyereke pont ugyan ilyen rosszak a körülményei (oktatás, meló, stb szempontból) csak ők nem választhattak. Őket hidegzuhanyként érte a dolog. Őket megértem hogy felháborodnak azon h semmi támogatást nem kapnak. De Te tudatában voltál annak hogy a gyerek milyen fejlesztésekre stb fog szorulni. Lett volna lehetőséged azt mondani hogy "én ezt nem tudom csinálni, se anyagilag se lelkileg"
De nem. Mártírkodtál! Akkor tessék!
43 vagyok nem tartottam meg. De nem mindenkinek van választása, fiatalok is szülnek beteg babát, vagy olyan is van hogy nem mutatja semilyen teszt, vagy akár egy baleset miatt lesz sérült.
A nagy fiamnak csak beszédértési gondja volt, kóddal mindennel, de vagy hordtam tőlünk messze államiba, így nem tudtam volna dolgozni, vagy amit kerestem fizettem a közeli magánba,mert az önkormányzat elhajtott, hogy itt nincsenek fejlesztésre szoruló gyerekek, pedig a fizetősbe jártunk többen a faluból, nekik csak oktatási szerződést kellett volna írni és fizetni utánunk, ha csak a felét az is több mint a semmi.
Na jó! Olvasd el kérlek az alap kérdést. Majd a hozzászólásokat.
Teljesen más az hogy ha nem ismerik fel, nem tudják előre hogy fogyatékos, sérült stb lesz, meg az is h ennek tudatában tartja meg valaki, azután pedig sopánkodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!