Van, aki azért nem vállalt még egy gyereket, mert a meglévő(k) egészséges(ek), és tart tőle, hogy esetleg a következő nem lenne az?
Figyelt kérdés
Vagy csak örrül, hgy az első kettő egészséges, és inkább nem kockáztat?2022. okt. 31. 14:51
1/4 anonim válasza:
Nekünk nem ezért nincs harmadik gyerek.
De mi írtunk mellette és ellene érveket is.
Ebben többek között viszont szerepelt ez is ( ellene ) ,hogy mi van akkor ha beteg lenne/lesz?
2/4 anonim válasza:
De érdekes mód az első gyereknél meg sem fordult. Sőt a másodiknál sem fordult meg ez a fejemben. Hogy atya èg ,mi lesz ha az egészséges kislányom mellé jön egy beteg baba?!
Most a harmadik gondolatánál igen. Miért? Passz...
Első voltam.
3/4 anonim válasza:
Érdekes, mert én is aggódtam, hogy volt két könnyű terhességem, van két egészséges gyerekem, akkor tuti, hogy a harmadikkal lesz valami. De sem a terhességgel nem volt semmi baj, sem a kicsivel, olyan egészséges, mint a két nagyobb.
4/4 anonim válasza:
Nekem pont fordítva van... Első két gyerek sérült, de nagyon vágyom egy egészségesre, viszont nem merek belevágni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!