Egészséges táplálkozásra törekvő szülők! Megengeditek a gyereknek, hogy egyen egy-egy lángost vagy fagyit?
Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 12:39
1/25 anonim válasza:
Igen. Én is voltam gyerek, tudom milyen.
3/25 anonim válasza:
Nem. Semmi szüksége nincs ezekre.
Turmixolunk le gyümölcsöket és lefagyasztjuk, ez a fagyi. Lángos helyett sütünk tk "lángost" kókuszolajban.
5/25 anonim válasza:
Nem SS tiszt vagyok, hanem szülő...
6/25 anonim válasza:
3, és amikor strandon vagytok? Mi pl múlt héten háromszor is voltunk, és mind a háromszor ehetett lángost, egyik nap fagyit, másik nap pedig palacsintát kért. Elég, ha itthon egészségesen eszik, ennyitől baja nem lesz.
7/25 anonim válasza:
Igen.
Ha otthon vagyunk egészséges étel van, de ha elmegyünk máshová akkor nem várom el, hogy ő ne akarja megkóstolni őket.
8/25 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy nincs ezekkel az ételekkel semmi gond ha mértékkel fogyasztják. Egy gyerek étrendjébe ugyanúgy bele kell férjenek az "egészségtelen ételek", mint a zöldségek, gyümölcsök. Én felnőttként is megkívánom és megeszek egy lángost vagy egy fagyit, miért kéne megvonnom a gyerektől?
9/25 anonim válasza:
Mert ezekben egyébként mi au egészségtelen? Nyilván nem napi 4x, de néha néha egyáltalán nem egészségtelen egyik sem...
10/25 anonim válasza:
Persze. Az egészséges életmód alapja a változatosság, nem pedig a tiltás. Múlt héten megettek ketten (3 és 4 évesek) kb 3 kg málnát, a nagyobb 50-60 db koktélparadicsomot, a kicsi 30-40 ubit. Köretnek szinte egész héten koviubit ettek meg salátát. 90%-ban tiszta vizet isznak. Semmi bajuk nem lesz ha esznek heti 3-4 fagyit vagy néha egy jó sajtos-tejfölös lángost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!