Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egészséges táplálkozásra...

Egészséges táplálkozásra törekvő szülők! Megengeditek a gyereknek, hogy egyen egy-egy lángost vagy fagyit?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 12:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%
19. Mit fog a gyereked enni az óvodában meg az iskolában szerinted? Egész nap ott lesz, senki sem lesz tekintettel a gyereked külön igényeire. étteremben szerinted csupa egészséges ételt eszik? Ésszel kellene nevelni és etetni!!
2022. júl. 5. 15:59
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

1.Étteremben azt eszi amit én rendelek.

2.Iskolába visz magával, ebére meg hazajön, nincs ott egész nap.

2022. júl. 5. 17:21
 23/25 anonim ***** válasza:
56%

16-os vagyok

Egyébként én sem tiltok, csak egyszerűen mi sem eszünk ilyeneket.

Ha úgy esik ehet.

Én a mértékre tanítom őket.

Ehetnek csokit is.

Minőséget!

De mondjuk az oviban a gyerekem nem isssza meg az ovis teàt, kakaót, gyümilevet sem..

2022. júl. 5. 18:01
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
22. Aztán a te gyereked lesz aki okádásig eszi magát a mekiben ha nem látod. Persze mindenki úgy neveli, ahogy akarja, de nem fogsz tudni mindig ott állni és árgus szemekkel figyelni.
2022. júl. 5. 20:22
 25/25 anonim ***** válasza:
83%
22. Majd a szomszédban az ajtó mögé bújva eszi két pofára a csokit. Láttam már ilyet.
2022. júl. 5. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!