10. Na én ezt nem nevezném sem változatosnak, sem egészségesnek.Unalmas, pocsék.
2022. júl. 5. 12:53
12/25 anonim válasza:
simán. Sőt, évente kétszer(nyaralás, karácsonyi vásár) én is megeszem a jó zsíros lángost
2022. júl. 5. 13:10
13/25 anonim válasza:
Természetesen. A lényeg a változatosságon lenne. Mértékkel, alkalmanként nincs gond ezekkel az ételekkel. A fagyiból vannak nagyon jó minőségűek is, amik egyáltalán nem egészségtelenek.
2022. júl. 5. 13:13
14/25 anonim válasza:
Persze hogy ehetnek
2022. júl. 5. 13:24
15/25 anonim válasza:
Nem a teljes tiltásra törkeszem hanem a mérték megtartására
1 éves korig 0 cukor volt
Most másfél éves, ha fagyizunk kér belőle, de ő egyet nem eszik meg
De ha megenné
Évente az a pár alkalom nem fog elhízáshoz és szívbetegségekhez vezetni🙃
2022. júl. 5. 13:26
16/25 anonim válasza:
Igen
Minden hèten amúgy sincsenek ilyenek ( nálunk, sem az ismerősi körben, hogy onnan juthasson hozzá
Fagyit is csak nagyon nèha esznek.
2022. júl. 5. 13:29
17/25 anonim válasza:
Persze. Ha az év 99 százalékában törekszem arra, hogy ne egyen ilyeneket, alkalmanként belefér. Nem fogom azt mondani neki, hogy nem ehet a strandon egy fagyit, ha épp szeretne. Vagy ha Mami süt krumplis lángost, vagy fánkot, nem verem ki a gyerek kezéből, mert nem tk lisztből készült.
Ha allergia miatt nem kaphat, az nyilván más. De egyébként nem korlátoznám, ha az év döntő részében egészségesen eszünk.
2022. júl. 5. 13:47
18/25 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 15össel. Én minden sütit banánnal ízesítek, nulla cukrot használunk otthon. De ha a gyerek nyalni akar egy gombóc fagyit eszem ágában sincs tiltani. A lángostól sem lesz semmi baja, ha eszik évente kétszer a gulyás leves mellé.
2022. júl. 5. 13:48
19/25 anonim válasza:
Én nem engedem alkalmanként sem az egészségtelen ételeket.Ha strandon vagyunk vagy viszünk vagy kimegyünk éttermbe és eszünk rendes kaját.
2022. júl. 5. 14:21
20/25 anonim válasza:
A 9 hónaposom eszik néha egy nyalás fagyit. Evett már mindent amit mi is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!