Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik "anyabarát" munkahely?...

Létezik "anyabarát" munkahely? Ami bölcsi/ovi nyitvatartáshoz alkalmazkodik?

Figyelt kérdés
Érettségim van, német középfokú nyelvvizsgám van, angolul is beszélek, szállodai recepciós, idegenvezető végzettségem van, ezekben dolgoztam 12 évet, de ez nem családbarát munkakör. Nem tudom mit csináljak. Férjem egyik héten nappal (6-15), másik héten délután (14-23 óra) dolgozik.
2022. nov. 21. 20:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%
4: ahová a nyelvtudásod kell, ott nem papírt fognak kérni, hanem az interjún átváltanak az adott nyelvre.
2022. nov. 21. 21:04
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
19-hez kiegészítés: szolgáltató központokban (SSC) nézelődj, oda a 2 nyelv előny lehet (bár sokszor angol vagy német + egy regionális nyelvet keresnek), és sok emberke dolgozik azonos vagy közel azonos munkakörben, ezért tudnak rugalmasak lenni munkaórákban/munkaidőben és a home office is opció általában.
2022. nov. 21. 21:07
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Irodákban, ahol 8-16 munkarend van

Az miért nem jó?

Férjem váltottban dolgozik, egyik héten 7-15ig, másik héten 9-17ig

Én fixen 8.30-16.30

Reggel 8 körül visszük, vagy ő vagy én, délután ő megy érte fél 4kor egyik héten, másik héten én 5kor.

Nem a legideálisabb, de meg tudjuk oldani.

6-18 van nálunk bölcsi, ovi

2022. nov. 21. 21:46
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

Vezető beosztásban dolgozom, jóformán akkor jövök-megyek, amikor akarok, az elvárás annyi, hogy a dolgom meglegyen. Még ígyis elosztjuk a napot. A férjem munkahelye is rugalmas. Ő papíron 8-17-ig,én 7-16-ig dolgozom, de általában meg szoktuk cserélni, mert ő saját bevallása szerint alkalmatlan a reggeli készülődésre, én meg a kora reggeli munkára. Szóval reggel én "adom le" a gyerekeket 7:40 körül, majd megyek dolgozni. A férjem 7 előtt megy dolgozni, így 15 körül már megpattan. Ő szedi össze délután a gyerekeket. Nálunk ez így tök jól működik.

Azt nem írtad te milyen munkarendben dolgozol, de a férjed egyik héten pont eltudja vinni a gyerekeket, másik héten meg elhozni. Neked a munkahelyeddel így már csak napi egy fix időponthoz kell alkalmazkodnod.

2022. nov. 21. 23:23
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen a nyelvtudasod ssc-ben erdeklodj.
2022. nov. 21. 23:31
 26/29 anonim ***** válasza:
38%
Multiknál elég rugalmasak bizonyos pozíciókban. A kolléganőm is bölcsis gyerekkel meg tudta oldani. 6 órában jött vissza, 10-16:30-ig volt a munkaideje. Aztán amikor a gyerek ovis lett, már vállalta a normál 8 órát 9-17:30-ig. Viszont annak a pozinak a betöltéséhez nem volt elég egy sima érettségi. Ha anyanyelvi szinten beszélsz németül és angolul is jól ahogy írod, baba mellett megcsinálhattad volna a nyelvvizsgákat. Már akkor előrébb lennél.
2022. nov. 22. 00:47
 27/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell sscbe nyelvvizsga, bőven elég ha látják az önéletrajzban hogy hány évig dolgozott kint, nyelvi szintre meg beírja hogy anyanyelvi. Németest nagyon keresnek, akár 6 órában is, teljes home office-ban, ugyhogy csak nézelődni kell, meg felvenni a kapcsolatot fejvadász cégekkel mint a randstad, hays, stb. Regisztrálj linkedinre, allitsd be hogy "open to work", a hr-esek maguktól fognak téged keresni.
2022. nov. 22. 01:51
 28/29 anonim ***** válasza:
83%
20 Nálunk 7 éves korig lehet igényelni a kismama műszakot. Viszont az igaz hogy csak annak van aki onnan ment el szülni
2022. nov. 22. 04:02
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen a kutyát nem érdekli a nyelvvizsga papír, ha beszél az adott nyelven.Ausztriában szerintem előbb kapnál 6 órás munkát vagy ami megfelel.
2022. nov. 23. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!