Gyakorizó anyukák, apukák, mi a foglalkozásotok?
Ki mit dolgozik, mivel foglalkozik, vagy milyen jellegű munkája van?
Illetve egy másik kérdés:
gyerek után maradt ugyanaz a munkahelyetek, ami gyerekvállalás előtt volt? Ha nem, mi volt az oka a váltásnak?
Férjem programozó, távmunkában dolgozik.
Én multinál dolgozom SSC-ben, logisztikai területen. A covid óta zömében én is home office, heti 2 nap bejárással az irodába. Ugyanoda mentem vissza dolgozni szülés után is.
Apuka tanár, én titkárnő vagyok.
Váltottam munkahelyet. Szülés előtt vendéglátásban dolgoztam. Szívesen visszamentem volna a régi munkahelyemre, de nem hosszabbították meg a szerződésemet. (így viszont sokkal jobb helyen dolgozom)
Logisztikában dolgoztam, multinál.
Nem akarok a munkahelyemre visszamenni. Ha nem estem volna teherbe már rég felmondtam volna.
Párom tanár és tanácsadó, hektikus beosztásban. De ha kell itthon segítség mindig megoldja, plusz este 6 után már csak velünk foglalkozik.
Pultos voltam , illetve később egy gyárban dolgoztam.
Apuka fuvarozó egy elektronikai cégnél de most építjük az autókozmetikánkat így ott fogunk dolgozni.
Én csecsemő és gyermekápoló vagyok, a férjem IT-ban dolgozik.
Még csak most várjuk az első babát, de ugyanoda megyek vissza dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!