Létezik "anyabarát" munkahely? Ami bölcsi/ovi nyitvatartáshoz alkalmazkodik?
Létezik, csak ott egy helyre 100-an jelentkeznek, és nagyon jónak kell lenni vagy nagy szerencsédnek, hogy felvegyenek.
Ha felsőfokon beszélnél nyelvet, azaz tudnád használni is munkahelyen, az jó lenne, ez így sajnos kevés, mert az ilyen melókhoz se irodai jellegű munkatapasztalatod, se nyelvtudásod....
Ez a kismama-műszak szerintem csak Nyugat-Mo-n létezik, ahol sok a gyár és inkább külföldre mennek az emberek, ezért jobban kell a dolgozó.
Debrecen, Szeged, Pécs, ilyesmi városok közelében nemigem talál ilyen melót.
Részmunkaidőben oldható meg a bölcsi (eleve 8 óránál többet nem nagyon szabad akkora gyereket bent hagyni), az óvoda esetében az működhet, ha keveset kell utazni.
A férjednek milyen végzettsége van?
Ooh, miert nem forditasz otthonrol?
Hat nekem is csak a 6 oras munka az opcio, kozihazgatasban is mar 9 ora a munkaido hetfo-csut kozott. Varosbol videkre ingazva nem érnék haza 18 nal elobb, ket kisgyerek mellett megoldhatatlan.
Sopron mellett. Ausztriában is dolgoztam, innen mentem "gyesre", de itthon akarok elhelyezkedni, a gyerekek miatt.
Kismama műszakról még nem hallottam, de nem szeretnék gyárban dolgozni, ez maximum végső megoldás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!