Egyedulo anyaként nagyon nehéz? Belefaradtam az örökös szolgasagba, a ferjem nem sokat segít,nemnagyon van ithon, kozos vállalkozasban van a szuleivel (marhatartas) tanyan laknak, a kicsit neha elviszi es ez jó, de mar csak a munkarol szol minden.
Nagyon nehez lesz egyedül a kicsivel?
Vagy varjak mig talalok egy jobban fizető állást?
Nincs egyebkent mas aki nagyon segitene ha kell,
Kb.1-2 evet varjak még amikor mar ovis lesz? Lehet akkor könnyebb lesz?
Most majdnem 2 éves
Szolgaság....
A háztartasvezetés sosem egyszerű, az állattartás meg valódi pokol. Azért azt ne várd el hogy a férjed meló után még álljon neki kaját főzni, meg mosogatni. Nem tudom te dolgozol e, de ha csak azért akarod ott hagyni, mert nehezedre esik feleségként a saját háztartásotokat elvezetni az elég nagy gáz.
Mikor hozzá mentél és gyereket vállaltatok feltételezem tudtad mivel foglalkozik és hogy az adott munka nem egyszerű.
Dolgozó ember a párod, becsüld meg.
A monotonitás sosem jó, beszélj vele erről. Szakítson rád több figyelmet. A napi kötelesség mint a háztartásvezetés, gyereknevelés, munka, nem szolgaság, hanem a napi rutin része.
És ha nincs felesége egy szarvasmarhakkal foglalkozó embernek, akkor örökké retkes ruhában van, soha nem eszik főtt kaját, és otthon elönti a mocsok élete végéig? Szerintem ha egyedül él, akkor megoldja valahogy.
Bár a kérdező szempontjából mindegy. Mondjuk ha nem nagyon jár haza, meg így kb odajár aludni, akkor max annyit csinálnék, hogy keresnék valami jobb munkát/lakást, akármit, ahova menni akarok, aztán viszlát.
Off
Nekem volt állattenyésztéssel foglalkozó pasim egy rövid ideig. Soha nem volt szabadnapja, mert az állatokat etetni kellett, el kellett őket látni folyamatosan. A napja nem 8 óra munkabol állt és nem is 48 órazott, hanem 18-20 órákat dolgozott naponta.
On
Kérdező, azt gondold vegig:
-lesz hol lakni a gyerekkel?
- anyagilag meg tudod oldani az eltartasat magaddal egyutt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!