Két kisgyerekkel, plusz vállalkozással (vagy anélkül) betegen (vagy anélkül) kinek van elvágó rend és tisztaság a lakásában?
Mi az, hogy "elvágó rend"? :)
Amúgy nyugi, szerintem senkinek... meg ez nagyon sok mindentől függ, kezdve a ház nagyságától a gyerekek természetén/figyelemigényén át a vállalkozással/egyébbel való munkáig.
Nyilván nem az "orr alá dörgölés" és az erre való háborgás a megoldás, hanem a normális kommunikáció.
Nos,a kedves pár is megemelheti a valagát,ha elvágó rendet szeretne. Ennyi.
A többi csak szócséplés, ha a kedves pár is ott lakik,eszik,szrik,fürdik,akkor vegye is ki a részét!
Előző válaszoló mindent leírt:)
Körülbelül nekem is ez a véleményem.
Nálunk természetes,ha valamelyikünk beteg, igyekszünk tehermentesíteni kicsit.
Ez az, hogy segit, csak epp ezzel o nekem "szivesseget" tesz.
De komolyan, szerintem ha valakinek nincsen mas dolga "csak" a lakas meg a ket 3 ev alatti gyerek, meg annak sem konnyu rendet es tisztasagot tartania es a nemletezo mosogatogep helyett mosogatnia. Akkor miert pont nekem kene szegyellnem magam... :(
Nálunk nincs. :)
2 gyerek, mellette dolgozom, hordom őket ide-oda, itthon is dolgozom.
Nekem is be szokott szólogatni, nagyon idegesítő. Szerintem kicsit el vannak ezek tévedve, leragadtak annál, amikor "csak" a gyerekkel voltunk otthon. Csinálom, ahogy tudom, ennyi. Kosz nincs, nagy kupi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!