Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha a párommal...

Mit tegyek, hogyha a párommal nem értünk egyet a gyereknevelésben?

Figyelt kérdés

Három kamaszlányt nevelünk (az egyik kiskamasz még.

Eddig is volt, amikben nem értettünk egyet, de azt még tudtuk beszélni. Viszont mióta nagyok a lányok, nem értünk egyet semmiben, és sokszor ki kell játszani őt, mert mindent tiltana a lányoknak. Főleg mióta a legidősebbnek barátja van (16 eves).

Nem vagyok rá büszke, mert ketten vállaltuk a lányokat, de amit már csinál, az mindenen túlmegy sokszor, és indokolatlanul szigorú velük kapcsolatban.

Amikben nem értünk egyet:

- én megengedném a középső lányunknak a géllakot, ő nem (14 éves)

- én megengedném a nagyobbik lánynak, hogy együtt aludjon a fiujával, felőlem még itt is aludhatnának, vittem nőgyógyászhoz is, nem tegnap jöttek ossze, de az apja nem engedné

- én megengedném a nagyobbik lánynak a bulizást, ő nem

2022. nov. 18. 20:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Gèllakk: saját körmère engednèk valami szolìd, kicsi körmöt, esetleg karácsonyi mintával, hòpihèk stb. Műkörmöt, karmokat biztos nem, 16 èvesen sem, nem suliba valò. Húgomnak alkalomra volt csak èpìtett körne

15 èvesen jöttem össze a fiúmmal, nem engedtèk meg, csak rá egy èvre, hogy vele aludjak a saját szobámban, tehát èn ezt egy 16-17 èvesnek megengednèm, sőt, mèg a fogamzásgátlòt is(ha komoly lenne a kapcsolatuk). Ha sexelni akarnak tulajdonkèppen bárhol meg tudják oldani, a fèrjed naìv, nwm ettől lesz jò apa.

Bulizás: 16 èvesen már javában rock koncertekre jártam. Igaz aoum vitt-hozott általában minket. Megbeszèltük a szabályokat. Húgom 15 èves, szòrkaozòhelyre, discoba nem jár, mèg nem engedik, de koncerteken, illetve ottalvòs barátnős pizsi bulikon már rèszt vesz + suli után nyáron is pizzáznak, parkba mennem, ilyesmi. Itt az idő kicsit èlni hagyni a nagylányt.

2022. nov. 19. 07:38
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Azt értesd meg a férjeddel, hogy ha nem engedi, higy a sráccal aludjon akkor is fog, csak nem fogja/fogjátok tudni, hogy hol mikor milyen körülmények között. Aki tiltva nevel, az hazudni tanít. És ha mégsem teszi meg, akkor ha már elengedi, a lányok a hirtelen nagy szabadság érzése miatt azonnal be akarják hozni az elmúlt éveket, így mennek bele bármibe meggondolatlanul abból viszont lehet baj. Mondd meg az apjuknak, hogy a sok tiltással, a tapasztalat hiányával életképtelen felnőttnek neveli őket.
2022. nov. 19. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:
96%

Az utolsónak igaza van, az én apukám is nagyon feltett a fiúktól így hazudtam hogy baratnőmnél alszok, mivel falun lakom mindig kerülőbe mentem oda-vissza hogy ha össze futok vkivel akkor azt hidjék hogy a baratnőmtől jövök. Meg hát ha szexelni akarnak azt bárhol megtehetik.

Kösettek kompromisszumot.

Pl. gellak helyet sima köröm lakk amit barmikor lelehet mosni.

Az egyutt alvás akkor inkabb nalatok legyen, illetve beszelni a fiuval es a lanyotokkal kozosen h mindent tudnak e a vedekezesrol ha esetlek megtortenne a dolog.

Apukanak meg tanacsolom h ne aggodja tul a dolgokat, csak rosszabb lesz es a hatatok mogott fogjak akkor csinalni.

2022. nov. 20. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem engeditek, majd lefekszenek a kocsiban, parkban, etc. Hagyjuk már.
2022. nov. 20. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!