Mi a tapasztalat, hol érdemes megvenni a baba-cuccokat?
Értem ezalatt a ruhákat, cumikat, mindent.
Nem érdekel a márka, szeretnék minél olcsóbban kijönni.
Internetről rendelni? Pepco? Tesco? Dm?
Mik a tapasztalatok?
Az mondjuk a saját gyerekünk és nevelésünk ledegradálása, hogy azt gondoljuk, hogy egy gyereket "szoktatni" kell a minőséghez, mivel saját magától később képtelen lesz eldönteni, hogy milyen jellegű ruhákat vegyen meg magának.
Elárulom, hogy a legtöbben erre később képesek, ha valakit meg még egy ilyenre is "szoktatni kell", hát az elmond valamit..
Nekem anyámék kiskoromban meg később is mindenből a drágát meg "minőségit" vették. De csak mert ezzel akarták kompenzálni, hogy nem foglalkoztak velem, meg a külvilágnak mutatni, hogy milyen nagyszerű szülők.
Jelentem, 30 +-osan magasról teszek a drága holmikra, és szeretek a Tescoban meg a kikben vásárolni.
Én marketplacen vettem ruhacsomagokat, rokonok is adtak.
Már 80-as méretnél vagyunk és egyik sem volt rossz. A használt annyival jobb, hogy a bevállt cuccokat kapom meg.
Mindenféle márkát hordott már a gyermek, de amivel abszolút elégedett vagyok az a next és C&A. Nekik nagyon jól átgondolt ruháik vannak.
Férjem unokaöccseit úgy hozzászoktatta az anyjuk a minőséghez, hogy most 14 évesen havonta 70 és 90 ezer forintot költenek csak ruhára az ikrek, cipőre meg havi 50 és 70 ezrek pluszban/gyerek.
Én nem szeretnék anyagias hülyegyereket, már bocs. Én sem hordtam soha ilyen cuccokat, gyerekként, mert 30 évvel ezelőtt nem ez alapján kaptam piros pontot vagy arany csillagot az óvodában, kamaszként szerencsére olyan közegben mozogtam ahol a bandázás azt jelentette, hogy bicajoztunk, görkoriztunk, a kutyáinkkal ökörködtünk az erdőben, Duna parton. Persze mindig volt 2-3 szett szép, de nem márkás ruhám, ha valahová megkellett jelenni.
Most felnőtt fejjel meg egyszer kétszer tettem próbát márkásabb rongyokkal, de megmondom őszintén zavar, hogy márka cégér vagyok. Akkor is ha az a hímzés egy lovaspólózó fazon, vagy egy inimini krokodil. A magukat óriás betűméretben a ruhákon hirdető márkák meg számomra egyenesen nevetségesek.
Egyedül cipőben vagyok hajlandó abszolút oda tenni magam, mert az fontos, hogy ne kínai műbőrbe rohadjon be a lábam, és ne fél évente kelljen új cipőt vennem. Gyerekként is mindig jó minőségű cipők orrait zúzhattam szét ladbázás, biciklizés, fáramászás közben :D
A leendő gyerekünk már kapott egy rahedli ruhát amiért én hálás vagyok. Nála is a hangsúly a cipőn lesz, abból nem szeretnék neki sem alig használt félretaposott cipőt, sem újszerű de használt eldeformáltat. De ez is majd akkor lesz fontos amikor majd járni tanul és már jár.
Bocs az offért, csak piszkálnak az ilyen mindenki egy szrdarabmertnemmárkásrongybajár típusú emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!