Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalat, hol érdemes...

Mi a tapasztalat, hol érdemes megvenni a baba-cuccokat?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt a ruhákat, cumikat, mindent.

Nem érdekel a márka, szeretnék minél olcsóbban kijönni.

Internetről rendelni? Pepco? Tesco? Dm?

Mik a tapasztalatok?

2022. nov. 18. 11:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%
Uramisten... A mi óvodánkban még senkit nem láttam talpig Boss-ban. Micsoda katasztrófa.
2022. nov. 18. 13:21
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
9. GWMné Edina, te vagy az? 🤣
2022. nov. 18. 13:25
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A pepcoban is vannak jó, használható babaruhák. Én a tescos dolgokat is nagyon szeretem, van mikor nagyon jó akcióban lehet megvenni őket, clubcarddal általában olcsóbb is, ha olyan hét van.

9-es hozzászóló, ha meg is tehetném, se vennék az óvodába drágább ruhát, felesleges. Kilyukad, fű foltos lesz, netalántán összekeni festés közben.

Majd ha már tud rá vigyázni lehet róla szó, de tényleg ugyan mindegy, hogy babakorban mit kakil nyakig, mit bukik le.

2022. nov. 18. 13:29
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Én nagyon szeretem a H&m-et, illetve C&A-t, de vettem anno pl. szép Next rugikat turálóban. Tesco ruhái nekünk túl szélesnek bizonyultak, főleg a body-k. Pepco ugyan olcsó, de nekem nem vált be, ott már nem vásárlok szívesen, mert hamar kopik, deformálódik az anyag a mosásban.
2022. nov. 18. 13:36
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

"aki most, újszülöttként megveszi a kínais, pepcos, meg egyéb márkájú holmikat, később sem hiszem, hogy a GANT, Boss, Ralph Laurent márkák felé mozgolódna majd, ha a gyerek óvodás lesz"

Dehogyisnem, hiszen mindenki tudja, hogy csak boss farmerban lehet csúszdázni, és boss melegítőben sokkal szebb homokvárat építenek, mint a kínaiban.

De gondolom a te gyereked max vigyázzban állhat a játszótéren, esetleg a hintába beülteted, nehogy koszos legyen.

2022. nov. 18. 14:03
 16/26 anonim ***** válasza:
87%

Na hát ezen felröhögtem. 😂

Így lehet felszínes embert nevelni, hogy csak akkor ér valamit, ha a Ralph Lauren rugdalózót bukja le. 😂

Szerencsére nem ismerek személyesen ilyen lelki nyomorultat, aki ez alapján "prolizik" le másokat.

Különben meg lehet más gyereke különbbül néz ki egy pepcos ruhában, mint az ő gyereke a guccsiba'.

Egyébként azt is ugyanaz az indiai, pakisztáni, vietnami éhbérért dolgozó munkás varrja össze, mint a rálflorent, csak arra azt hímezi rá. 😄

2022. nov. 18. 14:46
 17/26 anonim ***** válasza:
5%

Aha, azért ég és föld a Pepco és a Gant minősége pl. De nyugtassátok csak ezzel magatokat. 😊

Nehogy minőséghez szokjon a gyerek!

2022. nov. 18. 14:49
 18/26 anonim ***** válasza:
79%

Állj már le, foglalkozz a te sekélyes világoddal nyugodtan, senkit nem érdekel miben van a gyereked.

Nem így fog "minőséghez szokni", hanem majd esetleg tizenévesen, mikor már nem nő ki 2 hét alatt egy ruhát, és valóban megéri beruházni tartósabb ruhára.

Te meg nyugtasd azzal magad, hogy ettől valaki leszel. 🤡

2022. nov. 18. 14:55
 19/26 anonim ***** válasza:
89%

ODU 🤣🤣🤣🤣

Ja, ha Récsölke àrulja csak minőségi lehet. Rànéztem egy csoda 15 ezres rugira, 95% biopamut, 5% elasztán. Csoda, tênyleg. Random c&a kínàl csomó biopamut cuccot töredék àron, de az üresfejű kivagyikat nem érdekli ez.

Amúgy miből gondoltad hogy itt mindenki az àltalad felsorolt boltokat fogja írni? Biztos sokat olvasgatsz ezen az oldalon, ha még nem jöttél rà, hogy itt àtlag emberek vannak leginkàbb. Eltévesztetted a házszàmot.

2022. nov. 18. 15:19
 20/26 anonim ***** válasza:
76%

Sinsay.

Ott vannak még olcsó termékek.

2022. nov. 18. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!