Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van vkinek ilyen pihenőszéke?...

Van vkinek ilyen pihenőszéke? Mik a tapasztalatok? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 15:39
 1/6 A kérdező kommentje:
2012. dec. 5. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:

A gyereknek színes dolgok kellenek, nem bézs.

Ennyiért kapsz használtan egy Fisher price hintát, ami ringat, vagy fele ennyiért egy színes , figyelem felkeltő pihenőszéket, amin több játék van.

2012. dec. 5. 15:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Engem is pont ez zavar h nem színes.Viszont nagyon kényelmesnek meg praktikusnak látom.Ezért is érdekelnének a vélemények.:)
2012. dec. 5. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek is ugyan olyan kényelmesek, praktikusak, csak színesebb!

Most abba esek bele, hogy neked tetszik, csak itt az a lényeg, a gyereknek tessék majd;)

2012. dec. 5. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha neked ez tetszik, akkor ezt vedd meg. Amúgy én is úgy látom, hogy nagyon kényelmes lehet, csak sajnos nem színes. És ennyi pénzért lehetne rajta több játék is. De akaszthatsz rá te is pluszban színes játékokat. Ha nem találsz más bababoltban ilyen széket, vagy más színben, akkor szerintem ez is jó, csak színes játékokkal kell feldobni.
2012. dec. 5. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik! De én ennyiért nem venném meg! A vaterán rengeteg van és alig használtak vagy teljesen újak és csak fel ennyibe kerül :)!
2012. dec. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!