Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyerekkel volt szerencséd?

Hány gyerekkel volt szerencséd?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, akinek minden gyerekével szerencséje van, mind átaludta az éjszakát pár hetes korától, nem sírós, elvan egyedül, igazi mintababa? Hányszor lehet valakinek szerencséje?
2022. nov. 17. 08:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Jajj a nevelés. 😂 Persze, mert akinek a gyereke hasfájós, fájdalmasan fogzós, refluxos, vagy ilyesmi, az direkt úgy nevelte. Ők nem szeretnek aludni, szeretnek kimerülten és nyűgösen ébredni és igyekeznek jó korán a gyereket is erre szoktatni, mert úgy a jó, ha ezt a viselkedést lehetőleg 10 éves koráig minimum csinálja. Hát persze.

Én merem állítani, hogy az olvas és kérdez csak igazán utána minden általános és nem általános nevelési módszernek, akinek a gyereke baxik aludni. Merthogy ő szenved tőle. Nem az, aki nulladik perctől bekúrja a kiságyba, a gyerek meg véletlenül alszik. Ő minek járjon bárminek is utána, hát alszik.

Azt meg már nem is mondom, hogy ezzel az erővel, azok akik felnőttként nem tudják átaludni az egész éjszakát, miért nem csinálják azt, amit én hogy becsukom a szemem és alszok reggelig. Ha nekem megy, akkor nekik is menni kell. Mert ugye teljesen tök egyformák vagyunk, mindannyian az egész bolygón.

2022. nov. 17. 09:25
 12/26 anonim ***** válasza:
13%
"Én merem állítani, hogy az olvas és kérdez csak igazán utána minden általános és nem általános nevelési módszernek, akinek a gyereke baxik aludni. " az ugye megvan, hogy vannak, akik még AZ ELŐTT készülnek föl a csecsemőgondozásra, hogy megszületne a gyerek? :D nem akkor, amikor már ott van és nem alszik...
2022. nov. 17. 09:28
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
9. Miről beszélsz? Én vagyok a 2es, úgy is írtam, hogy szerencsém van:D Nem azt mondtam hogy mindent jól csinálok, sőt a 6-os választ is én írtam. Lett törölve válasz, vagy mi van, mert nem értettem miért kötöttél belém
2022. nov. 17. 09:34
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
12 nem lehet felkészülni előre. És tök mindegy mennyit készülsz, mert mindenre hatféle vélemény van, meg 4 évente kiderül valamelyikről, hogy örökre megkárositottad vele a gyerek lelkét. :D
2022. nov. 17. 09:37
 15/26 anonim ***** válasza:
19%
14-es: valóban, teljesen nem lehet felkészülni semmire:) De elkezdeni tájékozódni mindenképp lehet (és kell is, szerintem), pont hogy elkerülje az ember, hogy akkor kelljen a százféle szakértő ötszázféle álláspontjából válogatnia, amikor már halálosan kimerült...
2022. nov. 17. 09:42
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Az első fél-egy évben még nincs olyan, hogy gyereknevelés, max szoktatás. És annak is van hátulütője (csak nem ott és akkor), ha az olyan gyerekedet, akinek másra lenne igénye arra szoktatod, hogy nélküled, csendben aludja át az éjszakát. Az megint más, ha ő alapból olyan, hogy hozzá se kell nyúlni. De sok gyereket szoktatnak ehhez és alapjáraton igényelné a testi kontaktust, a ringatást stb. De egy idő után minden gyerek hozzászokik a hiányhoz is. Ettől még nem jó, ha neki másra van igénye.
2022. nov. 17. 10:15
 17/26 anonim ***** válasza:
86%

2 gyerekem van. Éjszaka jó alvók voltak piciként is, enni ugyan felkeltek de nem hónapokig, egyéb ok a lányomnál ébredésre egyáltalán nem volt (hacsak nem volt beteg) a fiamnak mozgásfejlődés miatt időnként voltak nehezebb éjszakái, de erre nem panaszkodom.

Viszont a nappali alvás már más, piciként nagyon sokat sírtak, nehezen aludtak el, fájt a hasuk, buktak állandóan.

Ja és egyedül a fiam 3-4 hónapos kortól elvolt néha, a kislányom viszont nem, csak miután mászni kezdett. Az egyedül viszont túlzás mert nem voltak egyedül, csak éppen feltalálták magukat néhány méterre tőlem :D de követtek mindenhova, mikor másztak.

2022. nov. 17. 10:34
 18/26 anonim ***** válasza:
63%
14 hónapos volt, amikor először átaludta az éjszakát, hasfájós volt, és nem volt egyedül hagyva, rögtön ugrottam, ha kellett, mégsem érzem, hogy nem volt vele szerencsém. Van egy egészséges, okos gyerekem.
2022. nov. 17. 11:58
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Én első gyereknek jól belenyúltam igazi hangos hasfájós, nem alvó, egyszerre jött az összes foga 😂 és eskü azt hittem a legrosszabb aminek utána kell olvasnom az altatás meg, hogy kell életben tartani egy babát jaaa ahaa 😂

Aztán mikor 3 napon hazaérve este észre vettem hogy véres a pelus azt a csalódott arcot ha láttad volna, hogy baszus nem hiszem el, hogy ilyen hamar tönkre tettem 😅 de aztán kiderült az ujszülött lány babák néha véreznek. Aztán nem kellet neki a cumi én meg konkrétan minden hol azt olvastam addig, hogy leszokttatni nem lehet róluk erre az én gyerekemnek nem kellet a 20 dik sem 😅 meg a vegyél drága babakocsit jaja hogyne az első perctől ordít benne olyan 5 hónapos korától vannak napok amikor elvan benne. Vagy kösd magadra mert ugy haladsz jaa hogyne csak valószínű nekem vannak olyan rövid kezeim, hogy utána nem értem el semmit 😅 vagy hogy elvittem benne sétálni ,majd ugy el lesz jaaa ugy telibe hányt, hogy örömvolt nézni 😂 és akkor az, hogy bárhova mentünk autóval torka szakadtából ordít meg se említem. Lesz tesója de mit mondjak reménykedek 😂

2022. nov. 17. 12:05
 20/26 anonim ***** válasza:
86%
Az első gyerekkel könnyű volt, aludt, evett, nem volt szepás, eljátszott magában, elvolt mindenkivel bármikor úgyhogy simán a nagyszülőkre hagytam amikor akartam. Ahaaa, a kicsi 😂 10 hónapos, nem alszik, rosszab éjjeleken óránként 2-3 alkalommal is ébred, egy lépést nem tehetek nélküle mert szirénázva rohan utánam, nem játszik csak ha ott ülök mellette, mindenkitől retteg, elég ha ránéznek és bömbölni kezd… Mindent ugyanúgy csináltunk, ugyanazok a körülmények, a gyerek más, nagyon más…
2022. nov. 17. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!