Létezik olyan, akinek minden gyerekével szerencséje van, mind átaludta az éjszakát pár hetes korától, nem sírós, elvan egyedül, igazi mintababa? Hányszor lehet valakinek szerencséje?
2 lányom van. Nem panaszkodhatok. 2 illetve 5 hetes koruk óta alusszák át az éjszakát. Nem voltak hasfájósak, mai napig jó evők és alvók. Most 8 és 2 évesek. Mindig meg tudtam mellettük csinálni mindent, legtöbbször együtt csináltunk inkább mindent amit lehetett.
Pont ez miatt rettegek majd a harmadiktól ha esetleg lesz. Kamatostul vissza kapok majd mindent 🤣🤣
2022. nov. 17. 08:19
2/26 anonim válasza:
Az én lányom elvan egyedül, csak akkor sír ha éhes vagy álmos és átalussza az éjszakát másfél hónapos korától. Aztán nem tudom, így marad-e, de szerencsésnek mondhatom magam :)
2022. nov. 17. 08:21
3/26 anonim válasza:
5 gyerkőc,mind jó alvó.Fogzásos időszakon,meg betegségen kívül,első perctől aludtunk éjszaka.Mikor növekedési ugrások voltak, akkor keltek egyszer-kétszer szopizni,de ennyi.Mivel babaöblünk volt,fel sem kellett kelni,csak odafordulni hozzájuk.
2022. nov. 17. 08:25
4/26 anonim válasza:
Ez nem szerencse kérdése. Anyám tanulta a csecsemőgondozást és mindent úgy csinált, ahogy kellett, következetesen. És lám, SOHA nem kellett hozzám éjjel felkelni. Ennyit a szerencséről. A legtöbb nő hülyeségeket csinál és utána csodálkozik. Lehet lepontozni, de az emberek 99%-a nem neveli a gyerekét semmire, csak tartja, aztán tátott pofával csodálkozik a végeredményen.
2022. nov. 17. 08:32
5/26 anonim válasza:
5! Teljesen egyet értek de ha leírtam volna újra csak le lennék pontozva. Persze pl a hasfájást nem tudod befolyásolni de szerintem ha kellő energiát fektetsz bele a gyereknevelésbe sok probléma nem lehet.
2-es voltam
2022. nov. 17. 08:36
6/26 anonim válasza:
5. Bárki gyereke lehet hasfájós, lehet rossz alvó, rossz evő, tán refluxos, stb. Nem kellene hülyeségeket terjeszteni
2022. nov. 17. 08:36
7/26 anonim válasza:
#5 megosztanàl pàr tippet? Kivàncsi vagyok
2022. nov. 17. 08:44
8/26 anonim válasza:
Kedves 5-ös! És neked van egyáltalán gyereked? Mert hogx édesanyáddal példálózol, és nem a saját tapasztalatodat osztod meg, arra vall, hogy nincsen.
Így könnyű véleményt formálni...
2022. nov. 17. 08:48
9/26 anonim válasza:
2-es egy csomó rész genetika...
... sokszor van hogy egyik gyerek ilyen másik gyerek olyan, a szülő még ugyanaz.
Akinek olyan alomgyereke van mind meg van magáról győződve hogy mennyire jól csinálja ...
2022. nov. 17. 08:52
10/26 anonim válasza:
Én úgy gondolom eddig is szerencsém volt, pedig egyik sem alussza át az éjjelt, pedig ovisak
Engem ez egyàltalán nem zavar, kipihent vagyok 3 ébredésig tutira..
Egyébként elvannak egyedül, szabálykövetőek, oviban mintagyerekek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!