Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány gyerekkel volt szerencséd?

Hány gyerekkel volt szerencséd?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, akinek minden gyerekével szerencséje van, mind átaludta az éjszakát pár hetes korától, nem sírós, elvan egyedül, igazi mintababa? Hányszor lehet valakinek szerencséje?
2022. nov. 17. 08:02
A kérdező szavazást indított:
3 vagy több mintagyerekem van
2 mintagyerekem van
2 mintagyerekem van, a többi nem az
1 mintagyerekem van, a másik/többi nem az
1 mintagyerekem van összesen
Létezik ilyen gyerek???
59 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%

2 lányom van. Nem panaszkodhatok. 2 illetve 5 hetes koruk óta alusszák át az éjszakát. Nem voltak hasfájósak, mai napig jó evők és alvók. Most 8 és 2 évesek. Mindig meg tudtam mellettük csinálni mindent, legtöbbször együtt csináltunk inkább mindent amit lehetett.

Pont ez miatt rettegek majd a harmadiktól ha esetleg lesz. Kamatostul vissza kapok majd mindent 🤣🤣

2022. nov. 17. 08:19
 2/26 anonim ***** válasza:
82%
Az én lányom elvan egyedül, csak akkor sír ha éhes vagy álmos és átalussza az éjszakát másfél hónapos korától. Aztán nem tudom, így marad-e, de szerencsésnek mondhatom magam :)
2022. nov. 17. 08:21
 3/26 anonim ***** válasza:
39%
5 gyerkőc,mind jó alvó.Fogzásos időszakon,meg betegségen kívül,első perctől aludtunk éjszaka.Mikor növekedési ugrások voltak, akkor keltek egyszer-kétszer szopizni,de ennyi.Mivel babaöblünk volt,fel sem kellett kelni,csak odafordulni hozzájuk.
2022. nov. 17. 08:25
 4/26 anonim ***** válasza:
16%
Ez nem szerencse kérdése. Anyám tanulta a csecsemőgondozást és mindent úgy csinált, ahogy kellett, következetesen. És lám, SOHA nem kellett hozzám éjjel felkelni. Ennyit a szerencséről. A legtöbb nő hülyeségeket csinál és utána csodálkozik. Lehet lepontozni, de az emberek 99%-a nem neveli a gyerekét semmire, csak tartja, aztán tátott pofával csodálkozik a végeredményen.
2022. nov. 17. 08:32
 5/26 anonim ***** válasza:
7%

5! Teljesen egyet értek de ha leírtam volna újra csak le lennék pontozva. Persze pl a hasfájást nem tudod befolyásolni de szerintem ha kellő energiát fektetsz bele a gyereknevelésbe sok probléma nem lehet.

2-es voltam

2022. nov. 17. 08:36
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
5. Bárki gyereke lehet hasfájós, lehet rossz alvó, rossz evő, tán refluxos, stb. Nem kellene hülyeségeket terjeszteni
2022. nov. 17. 08:36
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
#5 megosztanàl pàr tippet? Kivàncsi vagyok
2022. nov. 17. 08:44
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5-ös! És neked van egyáltalán gyereked? Mert hogx édesanyáddal példálózol, és nem a saját tapasztalatodat osztod meg, arra vall, hogy nincsen.

Így könnyű véleményt formálni...

2022. nov. 17. 08:48
 9/26 anonim ***** válasza:
80%

2-es egy csomó rész genetika...

... sokszor van hogy egyik gyerek ilyen másik gyerek olyan, a szülő még ugyanaz.

Akinek olyan alomgyereke van mind meg van magáról győződve hogy mennyire jól csinálja ...

2022. nov. 17. 08:52
 10/26 anonim ***** válasza:
83%

Én úgy gondolom eddig is szerencsém volt, pedig egyik sem alussza át az éjjelt, pedig ovisak

Engem ez egyàltalán nem zavar, kipihent vagyok 3 ébredésig tutira..

Egyébként elvannak egyedül, szabálykövetőek, oviban mintagyerekek.

2022. nov. 17. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!