Melyik volt a legfeleslegesebb baba-, vagy kismamakütyü, amihez "szerencsétek" volt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 12:51
1/26 anonim válasza:
Nekünk a kis kesztyű. Két gyereknél nem használtam. Harmadiknál megvettem, mert mindenki azzal jött, hogy kell a korházba. Aztán nem is használtuk.
2/26 anonim válasza:
Víz hőmérsékletet mérő kiskád. Bár nem vettük meg, szerencsére nem hagytuk magunkat rábeszélni. Illetve az etető cumi és kanál verziója, tudod, az a fajta, amibe bele tudod rakni az ételt és úgy adagolni. A cumit egyszer használtuk, a kanalat pedig egyszer sem. Felesleges volt mindkettő.
3/26 anonim válasza:
Egyenlőre a nosiboo az ami kihasználatlan, már elmúlt 1 éves de eddig 1x sem kellett használni. Ez persze még változhat.
4/26 anonim válasza:
A vízhőmérő végül fürdőjátéknak jó volt. :)
Rezgő pihenőszék a lányomnak, nem is szerette. Piciként sírt benne. Később már jobban élvezte volna 5-6 hónaposan de az oldalába kapaszkodva fel akart ülni és előrehajolt - mivel ülni nem tudott, csak az öv tartotta meg. Szóval hasznát nem vettük egyáltalán.
5/26 anonim válasza:
adamo hinta - gyűlölt benne lenni. szerencsére ajándék volt, hamar adtuk is tovább 😅
6/26 A kérdező kommentje:
Láttam olyat, hogy popsitörlő-melegítő. Az jó? Senki nem említette...
2022. szept. 16. 13:07
7/26 anonim válasza:
Szerintem sokuknak eszünkbe sem jutott popsitörlő melegítőt venni.
8/26 anonim válasza:
Alapvetően maga az elgondolás nem rossz, mert az én lányom pl nagyon utálja a hideg popsitörlőt, volt, hogy be is pisilt miatta.
9/26 anonim válasza:
Na, a popsitörlő melegítő az tipikusan a teljesen felesleges kategória.
10/26 anonim válasza:
Néha olya hideg volt a törlő, hogy utólag én olyat vennék.
Nálunk a pelenkázószekrény lett felesleges kb sose használtuk.
A pólya is, vettem, sose használtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!