Bugyipelenka vagy nadrágpelenka?
Ti mikor váltottatok nadrágpelenkáról bugyipelenkára?
Melyik a jobb szerintetek?
Egyáltalán kell váltani?
Nekem most 8 hónapos a babám 8 kg) 6 hónaposan kezdtünk el kísérletezni a bugyipelenkákkal de nem találtam meg az igazit. Már a méretezésben elvesztem.
Én kb. a lányom 1 éves korában váltottam, talán valamivel utána. Nekem sokkal jobb volt, mert örökmozgó, lehetetlen egy helyben tartani egy rendes pelenkázáshoz.
Már 2 éves, szerencsére már csak alváshoz kell pelenka, de maradtunk a bugyipelenkánál, nekem sokkal kényelmesebb.
Mi a különbseg a bugyipelenka és a nadrágpelenka közt?! 🤔
Nekem 2 gyerekem van, fiam kerek 2 éves koráig hordott pelenkát, lányom most 11hónapos.
Mi az elejétől a végéig ugyan azt a márkát használtuk, elöl tépőzárosat.
Ha arra gondolsz, amit felhúzol mint egy bugyit, olyat csak próbáltunk. Nekem macerásabb volt. Lányomnál nem is fogom próbálni.
Én kisfiam 2 éves lesz novemberben. Idén nyáron végig bugyipelenkát használt, mert a melegekben szellősebb neki body nélkül és az nem csúszik le róla, ha csak póló naci van rajta. Éjszakára használok még neki bugyisat, mert abban elől magasabban ér véget a nedvszívó réteg és hason alvó gyereknél praktikus. Most már újra body adok rá, nappal sima csatosat használ megint.
Ez egyéni hogy ki mikor használ bugyisat, vagy használ-e egyáltalán.
Én is kb 1-1,5 éves korától adtam a bugyipelenkát, könnyebb volt feladni rá, jól bevált. A méretváltás sem volt gond, kellően nagy volt a kisebb méret ès kicsi a nagyobb (szóval 10 kilósra rá tudtam adni az 4-est is, de jó volt rá a 5-ös is. A nagyobbat inkább estére kapta)
2,5-3 évesen lett szobatiszta, amikor már csak kaki miatt adtunk neki pelenkát, újra nadrágpelenkát kapott arra a 2percre, akkor már jó volt a legolcsóbb is, nem számított semmi, mert nem volt rajta sokat. Ügyesen le is szokott róla ovi előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!