El tudnátok magyarázni nekem, hogy mi az a bugyipelnka és a narágpelenka?
Mire jó? Mikor érdemes használni? Jobb mint a hagyományos? Mit jelent az, hogy vasalt bugyipelenka?
20 hónapos a kisfiam, de én még ilyenről nem hallottam semmit...... Most láttam egy oldalon, hogy akciós, de nem tudom mi ez :-/
Bocsi ha butaságot kérdeztem.
azanyámhétszentit, de ügyes ez a lepontozós legalább két észlény ... a bugyipelust márpedig az uszodákban, medencékben adják a babára (persze használhatod bármikor, csak nehézkesebb mint a tépőzáras) ... ja, és három gyerekemnek volt, és igen, usziban kapta, mert a tépőzáras lejön róla a vízben, a bugyi pedig nem ... a célja pedig, hogy ugyan már ne kakiljon a medencébe, ha nem muszáj
#2 vagyok
Jaaaa, hogy a nadrágpelenka az a hagyományos bolti eldobható pelus? Upsszz.... Most jól leégettem magam :-) Ezt használjuk mi is. :-)
A bugyipelenka akkor hasonló az úszópelenkához? Aki ilyet használ, az mennyire van megelégedve vele? Mennyi nedvességet fog fel? Érdemesebb gondolom nappalra használni. Praktikus lehet a bilire szoktatáskor ugye?
Nem hiszem, hogy egy az egyben ugyanaz lenne a bugyipelus mint az úszópelus, mert az úszóban szinte semmi betét nincsen ami felfogja a pisit. Vagy ugyanaz? Mert akkor nem túl jó.....
(Én egyébként felpontoztalak kettes:-)
Van külön uszodába való pelenka és bugyipelenka.
A bugyipelenkát én kislánynak ajánlanám, nyáron, amikor csak egy kis ruha van rajta, vagy kisfiúnak egy szál pólóhoz. Az nem csúszik le róla, nem kell, hogy a body is tartsa.
Szerintem mindennapi használatra ez drága, az én lányomnak pl. mindig elszorította a derekát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!