El tudnátok magyarázni nekem, hogy mi az a bugyipelnka és a narágpelenka?
Mire jó? Mikor érdemes használni? Jobb mint a hagyományos? Mit jelent az, hogy vasalt bugyipelenka?
20 hónapos a kisfiam, de én még ilyenről nem hallottam semmit...... Most láttam egy oldalon, hogy akciós, de nem tudom mi ez :-/
Bocsi ha butaságot kérdeztem.
Öööö, nem teljesen így szerettem volna befejezni a mondatomat, csak közben szól a tv a háttérben, megzavart, bocsi :)
Szóval a bugyipelust akkor használom, amikor nagyon hisztis a kicsim, és pl sehogy nem tudom a hátára fektetni, mert rúgkapál, sikongat (ált. fogzások idején van ekkora hepajkodás), vagy pl utazáskor is praktikusabbnak tartom a bugyipelust.
Köszönöm a válaszokat!
Egy facebook csoportban láttam a bugyipelust 50 Ft környékén, ezért érdeklődtem.
Szerintem kipróbáljuk. Sokszor futok utána a pelenkával, vagy csapkod és verekszik amikor a hátára fordítom. 20 hós, kb 1 hónapja kínszenvedés a pelenkázás. Lassan a bilire szoktatást is elkezdjük, akkor is könnyebb ezzel boldogulni szerintem.
A nadrágpelenka a sima, tépőzáras pelenka.
Amit vízben adsz rá, az úszópelenka, mert az igazából nem fogja fel a pisit, csak a kakit. Ha normál körülmények között adod rá, olyan, mintha semmi sem lenne rajta, mert átereszti a pisit.
A bugyipelenkát úgy kell feladni, mint egy bugyit, oldalt szét kell tépni, ha veszed le róla. Ezt csak nagyobb babákra (aki már tud állni) gyártják, pont ilyen pelenka-tiltakozós korszakban jó vagy szobatisztaságra szoktatásnál.(Kár, hogy drága.) Pont az a lényege, hogy a gyerek maga is le tudja tolni a pelust és bilire ülni, ha pedig nincs benne semmi, simán visszahúzza. Ha pedig bele sikerül, leveszed és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!