Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El tudnátok magyarázni nekem,...

El tudnátok magyarázni nekem, hogy mi az a bugyipelnka és a narágpelenka?

Figyelt kérdés

Mire jó? Mikor érdemes használni? Jobb mint a hagyományos? Mit jelent az, hogy vasalt bugyipelenka?

20 hónapos a kisfiam, de én még ilyenről nem hallottam semmit...... Most láttam egy oldalon, hogy akciós, de nem tudom mi ez :-/

Bocsi ha butaságot kérdeztem.

2014. nov. 18. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Öööö, nem teljesen így szerettem volna befejezni a mondatomat, csak közben szól a tv a háttérben, megzavart, bocsi :)

Szóval a bugyipelust akkor használom, amikor nagyon hisztis a kicsim, és pl sehogy nem tudom a hátára fektetni, mert rúgkapál, sikongat (ált. fogzások idején van ekkora hepajkodás), vagy pl utazáskor is praktikusabbnak tartom a bugyipelust.

2014. nov. 18. 16:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egy facebook csoportban láttam a bugyipelust 50 Ft környékén, ezért érdeklődtem.

Szerintem kipróbáljuk. Sokszor futok utána a pelenkával, vagy csapkod és verekszik amikor a hátára fordítom. 20 hós, kb 1 hónapja kínszenvedés a pelenkázás. Lassan a bilire szoktatást is elkezdjük, akkor is könnyebb ezzel boldogulni szerintem.

2014. nov. 18. 17:22
 13/13 anonim ***** válasza:

A nadrágpelenka a sima, tépőzáras pelenka.

Amit vízben adsz rá, az úszópelenka, mert az igazából nem fogja fel a pisit, csak a kakit. Ha normál körülmények között adod rá, olyan, mintha semmi sem lenne rajta, mert átereszti a pisit.

A bugyipelenkát úgy kell feladni, mint egy bugyit, oldalt szét kell tépni, ha veszed le róla. Ezt csak nagyobb babákra (aki már tud állni) gyártják, pont ilyen pelenka-tiltakozós korszakban jó vagy szobatisztaságra szoktatásnál.(Kár, hogy drága.) Pont az a lényege, hogy a gyerek maga is le tudja tolni a pelust és bilire ülni, ha pedig nincs benne semmi, simán visszahúzza. Ha pedig bele sikerül, leveszed és kész.

2014. nov. 18. 19:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!