Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek ajánlottak már ilyet?

Kinek ajánlottak már ilyet?

Figyelt kérdés

Költözés miatt orvost kellett váltanunk, a mostani teljesen más,mint amilyen az előző volt. A lényeg az az,hogy haladó szemléletű,és mondta,hogy ne lepődjünk meg ha nem olyanokat tanácsol,ajánl, mint "máshol", mert ő a legfrissebb kutatások elveit vallja. Nos, ilyen volt ez egyik elmélete is. Ő azt mondta, hogy megfázásnál sokkal fontosabb(lenne) a sóoldatos orrmosás, mert a folyamatos szívogatás egyáltalán nem tesz jót az amúgy is gyulladt nyálkahártyának, és ezzel szemben a mosás nem irritálja a nyálkahártyát és a melléküregek is tisztulnak ezzel nemcsak az orrüreg. Hatóanyagos orrcseppet egyáltalán nem ajánlott, azt mondta csak a legvégső esetben adjunk. Azt mondta,ez csak nekünk meglepő,ez egy világszerte ajánlott eljárás, csak nálunk nem népszerű. Amúgy egy 1 éves gyerekről van szó, kipróbáltuk magunkon is a kíváncsiság kedvéért, kellemetlenséget nem éreztünk,csak annyit,hogy valami meleg került az orrunkba.

Arra lennék kíváncsi, hogy akik máshol élnek,ajánlották szintén ezt?, illetve itthon valaki találkozott már ilyen szemléletű orvossal?

ma 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A mi orvosunk egy őskövület, 11 éve hozzá tartozunk, de már akkor ezt ajánlotta.

Orrcsepp végső esetben és max 3 napig.

Lehet használni borsmenta olajat párologtatóba (mondjuk egy éves gyerek mellett még nem), vagy a baby luuf óriás találmány.

A sok szívástól, meg orrfújástól önmagában két nap után vérzik a 3 évesem orra.

A tengervíz annyira fellazítja, hogy fél perc az egész.

Ha már kicsit beszáradt, akkor az orrnyálkahártyáról szó szerint leszakad, és az fáj és sebesedik.

Ha már sebes az orr, nem szabad használni és betegségen kívül sem.

ma 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ajánlotta az orvos, hanem saját magam jöttem rá, hogy az orrmosással sokkal többre megyünk, mint bármelyik másik orrspray-vel, vagy orrcseppel.

Nálunk a patikai antibiotikumos orrcseppet írta fel mindig a gyerekorvos, de ahogy abbahagytuk, pár nap múlva újra visszaesések voltak.

Kislányom allergiás is, Ő már önállóan mossa az orrát orrmosó kancsóval, mert hosszú időre nincsenek allergiás tünetei utána.

ma 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 2in1 csinálom évek óta. Egyik lyukon szívom az orrukat a másikon a sós vizes sprayt fújom be, majd csere.
ma 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az orrmosás a legjobb.

Nagyon piciknél a tengervizes oldat ezt helyettesíti.

Ez orvos szerint nem tudom miért haladó szemléletű, előbb volt, mint bármelyik orrspray.

ma 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Eukaliptusz menta parologtatoba

Orrmosas okes nekem 22 a lanyom es a doki mindig is ezt javasolta

ma 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Évek óta ógy csináljuk, napi 2x szívok orrot és 2x alaposan átmossuk. 2 év alatt nem is mehet hatóanyagos orrcsepp, de mi később sem használtuk. A betegségek 90%át teljesen hatóanyagmentesen oldjuk meg.
ma 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!