Melyik volt a legfeleslegesebb baba-, vagy kismamakütyü, amihez "szerencsétek" volt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 12:51
11/26 anonim válasza:
6
Amiatt nem mert nem voltunk olyan elvetemültek, h vegyünk🫢
3.
Nálunk oviig így is maradt.. azóta el sem teszem csak nyáron kb.
Húhaa
Talán szintén az etető/ kóstoltató cumi..
( fogzás miatt vettem, hideg gyümölcsöt tettem vele de nem jött be)
Cumisüvegek, cumik előre.. sosem hasznàltuk..
12/26 anonim válasza:
Cumi, cumisüveg, hintőpor, babaolaj, kis pamut kesztyű. Járóka is az lett volna, ha hagyom magam rábeszélni.
13/26 anonim válasza:
Kiboríthatatlan tál. 3 gyerekből 3 kibarította töbször is (szerencsére kaptuk mind a 3 alkalommal)
15/26 anonim válasza:
Fürdőkádba szűkítő. Ajándékba kaptuk.
16/26 anonim válasza:
Hordozókendő, bár az első gyereknél még nem voltam olyan balfék, hogy vegyek, de a másodiknál vettem, mondván hátha hasznos lesz, ha egyszerre kéne a kettővel foglalkoznom. Sosem volt benne a lányom, továbbadtam sógornőmnek, amikor megszületett a kisfia... épp most a napokban adta vissza, mert ők se használták :D
17/26 anonim válasza:
Ez mindenkinél más lesz.Nálunk pl az Adamot mind a 4 addig használta amég csak lehetett,másnak nem szerette a gyereke.Nekem hülyeség a popsitörlő melegítő,más meg szereti.Nekünk 4-ből 0gyerek használt jatszocumit,mégis mindnek vinni kellett a kórházba,mert az kell. Hát nem kellett.Vízhőmérőt is én feleslegesnek tartom,de a barátnőm enélkül nem akarta fürdeni a gyereket.Szóval ezt így nem nagyon tudod kitalálni,csak kitapasztalni.Gyakorlott anyukától tanácsot kaphatsz,de biztosra nem tudod majd,hogy nektek mi fog bejönni.
18/26 anonim válasza:
Nekünk a légzésfigyelő nem jött be. Valószínűleg túl vastag matracot vettünk, mert állandóan beriasztott, egy éjszaka vagy 15x. Aztán kipróbáltuk nappal is és úgy derült ki biztosan, hogy mind téves riasztás (szerencsére). A rugalmas hordozókendő is felesleges volt, kislányom nem szerette. Utána később a csatosat már igen.
19/26 anonim válasza:
Mindenféle ivó, varázspoharak: sosem ivott belőle, csak normál pohárból és cumisüvegböl.
Szivoszálas kulacs: utálta és nagyon nehéz elmosni.
Pihenöszék: nem szerette
Etetöszék: vettünk egy drága, dönthetőt, felesleges volt, le lett cserélve ikeás antilop-ra, ami tökéletes és olcsó.
20/26 anonim válasza:
Légzésfigyelő, mellszívó, babakesztyű, hintőpor, fürdető, mei tai.
Mind felesleges volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!