Mit dolgoztok baba mellett ?Mit ajánlotok,mi lenne a legjobb?
Van végzettséged amivel tudsz otthon dolgozni? Én szakfordítani szoktam.
Ha nincsen, akkor nem nagyon van valódi otthoni munka ami fizet is, csak maximum ilyen árusítások, amibe egy csomó pénzt kell fektetned.
Ha lehetne igazán dolgozni, minden képzettség nélkül otthonról is, senki nem járna be munkahelyre.
Sajnos ez az igazság.
Esetleg amivel megpróbálkozhatsz, hogy ha tehetséges vagy, kézműves dolgokat adhatsz el, de ahhoz is ki kell váltani a vállalkozóit, és adózni nem keveset.
Na meg olyan munka kell amit gyerek mellett is lehet végezni. Olyan nincs hogy munkaidőben te altatsz és szoptatsz meg nyíg a gyerek a háttérben míg telefonálsz stb. Nehogy azt hidd hogy az otthoni munka nem munka...
Barátnőm is ebben a hitben van, és most kezdte el realizálni hogy nem így megy.
Csed alatt hivatalosan nem dolgozhatsz.
Végzettség nélkül max mlm melót találsz, de az semmit nem fizet, csak te tolod bele a pénzt.
3 hónapos mellől semmit. Max.valami nagyon minimálisat, ami belefér abba az időbe, amíg alszik. Én cikkeket fordítottam, amikor otthon voltam, napi 1 óra munka volt, és zsebpénznek volt jó a kereset.
De ehhez tényleg tudni kéne, értesz-e valamihez. A "semmihez nem értek, de mindent könnyen megtanulok" sajnos nem jó. Ha könnyen tanulsz, akkor előbb tanulj ki valamit, és utána elkezdhetsz benne dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!