Elmondtuk. A nemébe nem tudnak beleszólni, a nevet mert akkor mondtuk el, akkor már fix volt
2022. szept. 11. 13:25
2/11 anonim válasza:
Elmondtuk. A lányunk nevével ( Kamilla) kapcsolatban kaptunk hideget-meleget, de aztán mindenki megbékélt vele.
2022. szept. 11. 13:28
3/11 anonim válasza:
A nevét egyik gyereknek sem, senkinek. A nemét sem akartam, de valahogy mégis elmondtam az elsőnél, a másodiknál meg az uh képen úgy virított a "neme", hogy le se tudtam volna tagadni
2022. szept. 11. 13:30
4/11 anonim válasza:
Mindkettőt elmondtuk. Mondjuk én a nemmel kapcsolatban kicsit tartózkodtam eleinte, mert szerettem volna valami családi bulin egy ilyen meglepetés rózsaszín/kék belsejű tortával "gender-reveal partit" tartani, de pont jött a covid és nem voltak családi bulik, szóval így kimaradt ez, a másodiknál meg akkor már nem különcködtünk, ha az elsőnek nem volt, neki se lesz. A nevüket is elmondtuk előre, mert kit érdekel, ha nem tetszik nekik, annyival több idejük van megszokni. Ha beszólnak, visszaszólok, nekem ez különösebben nem okoz lelki törést. Mondjuk szerencsére normális a családom, szóval nem volt rá szükség, de ha esetleg nem is lennének azok, akkor sem tartottam volna magamban. Nyilván nem szégyellem a lányok neveit, ha már (részben) én választottam őket :D
2022. szept. 11. 13:39
5/11 anonim válasza:
Ha rákérdeztek elmondtuk mind a kettőt.
Engem nem nagyon érdekelt a véleményük a választott nevekkel kapcsolatban 😅
Nekünk tetszik ☺️ Egyiket se bántuk meg (3 gyerekünk van)
2022. szept. 11. 13:39
6/11 anonim válasza:
Elmondtuk mindkettőt.
Soha nem szólt be senki a nevekre sem.
De most eszembe jutott hogy a 2. lányunknak 2 név volt a befutó. A férjemmel nem tudtunk választani. (2 nevet nem akartunk) A nagylányom random bemondott egy 3. nevet h neki az tetszik.
Annál is maradtunk végül.
Mikor anyósom megtudta azt mondta
"úgy örülök h végül nem x-nek hívják! Mert nem akartam mondani, de nekem a hátamon feláll a szőr ettől a névtől" 😂
Szóval csak arra célzok h normális emberek nem kotnyeleskednek bele
2022. szept. 11. 13:46
7/11 anonim válasza:
Elmondtuk, tőlem boldog-boldogtalan kérdezgeti állandóan, olyanok is, akiket nem is ismerünk.
Nem foglalkoztat különösebben, ha valakinek nem tetszenek a nevek, amiket választottunk, mivel ez csak az én, és a gyerekek apjának a döntése, rajtunk kívül senkinek nincs joga beleszólni.
2022. szept. 11. 14:02
8/11 anonim válasza:
Elmondtuk és nem figlalkoztunk a véleményükkel.
2022. szept. 11. 14:14
9/11 anonim válasza:
Elmondtuk, de a nevet már úgy, hogy fixen megvolt, nem véleményt kértünk. A lányok neve tetszett mindenkinek, a fiunké vegyes fogadtatásokra talált, de mivel ritka név, erre számítottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!