Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mániája sok anyukának...

Miért mániája sok anyukának túlöltöztetni a gyereket?

Figyelt kérdés
Ma is 12 fok van és ilyeneket látok hogy téli kabát, vastag sapka, bakancs, kesztyű a gyereken. Nyáron is sokszor láttam pulcsiban gyereket a játszótéren. Anyuka persze mini nadrág meg top. Miért jó ez? Nem gondolnak bele hogy ha nekik nem kell ennyi akkor a gyereknek sem?
2022. nov. 16. 12:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%
pontosan az a fura, hogy aki már most bundazsákozik meg bélelt overált ad a gyerekre, az télen mit ad? ki se megy vele?
2022. nov. 16. 19:33
 22/29 anonim ***** válasza:
70%
De most nektek mit fáj, hogy ki mit ad a gyerekére?
2022. nov. 16. 21:18
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "külföldiek hetente egyszer fürdenek" dolog csupán fordításbeli félreértés. Pl a magyarban a fürdést sokan a zuhanyzásra is értik, ezzel ellentétben pl a németek nem.

Innen indult az, hogy a németek heti egyszer fürdenek(kádban) ,hatszor meg zuhanyoznak, amit nem szoktak hozzátenni.

2022. nov. 16. 21:23
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Nekem van egy kollégám aki 5 fokban is rövid nadrágban és pólóban dolgozik kint míg mindenki más körülöte hosszú nadrág póló pulóver kabát.
2022. nov. 17. 05:56
 25/29 anonim ***** válasza:
34%

Hogy hogy télen mit ad???

Nálunk télen soha nincsennek nagy minuszok NAPPAL max éjjel, vagy hajnalban, illetve késő este.

Itt van most 6 fok. Télen lesz majd 3. Huu azt a leborultjat micsoda különbség, veszem is fel a bikinimet.

Meg nemtudom itt pàran hőmérővel a hàtsojukban jönnek-mennek? Mert én pàr fokot ide oda nem érzek meg télen. 1,5 hónap múlva sem fogok sokkal jobban fázni mint most.

2022. nov. 17. 08:18
 26/29 anonim ***** válasza:
41%
25. nem tudom hol van az a NÁLATOK, de ez egy magyar oldal és Magyarországon van mínusz fok nappal is. a kérdés pedig valós, -2-ben mit ad rá, ha 12-ben már overál + bundazsákban van?
2022. nov. 17. 12:29
 27/29 anonim ***** válasza:
35%
Budapest melletti településen élünk, tavaly ilyenkor meg januàrban is még bőven babakocsis volt a kisfiam, minimum 1 óràt tologattam minden nap, és nem akartam odafagyni. Nem àllitom, hogy a hőmérő mutatója nem ment 0 alà, de szerinted kit érdekel? Mi szàmít a hőfok, vagy a hőérzet? Hiàba pattogtok itt, nincs olyan szàmottevő különbség egy november közepe meg egy januàr között. Ja és januàrban is vannak àm pluszok bőven, mégsem rànt senki tavaszi kabàtot, lefogadom te sem. Miért? Olyankor nem vagy ràkattanva a hőmérődre? Nevetséges.
2022. nov. 17. 17:27
 28/29 anonim ***** válasza:
52%

27. ha januárban +8 fok van én akkor is leveszem a gyerekről a mínuszokra való ruhát. nem azért kell így vagy úgy öltöztetni mert melyik hónap van, hanem úgy ahogy időjárásnak megfelelő. +10 fokban nem a bundazsák az…

ezt nem megérteni. nevetséges.

2022. nov. 17. 20:54
 29/29 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon beakadt neked ez a 10 fok.

Az a nevetséges, hogy nem fogod fel hogy egy novemberi 10 foknak köze nincs egy kellemes màrciusi àprilisi 10 fokhoz, de nem fogok veled tovább vitázni, fölösleges.

Tovabbi jó paffogàst, láthatólag boldoggà tesz, ahogy mások bámulàsa is.

2022. nov. 18. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!