Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mániája sok anyukának...

Miért mániája sok anyukának túlöltöztetni a gyereket?

Figyelt kérdés
Ma is 12 fok van és ilyeneket látok hogy téli kabát, vastag sapka, bakancs, kesztyű a gyereken. Nyáron is sokszor láttam pulcsiban gyereket a játszótéren. Anyuka persze mini nadrág meg top. Miért jó ez? Nem gondolnak bele hogy ha nekik nem kell ennyi akkor a gyereknek sem?
2022. nov. 16. 12:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
29%

Jajj, az ilyenektől mentsen meg az ég, aki mindenre azt hiszi, köze van hozzá.

Nem túl öltötetem őket, hanem ahogy kell.

Kit érdekel, hogy mi van a húú de "menő" nyugaton. Ahol hetente egyszer fürdenek. No komment.

2022. nov. 16. 14:44
 12/29 anonim ***** válasza:
43%

11-es , hetente egyszer furdenek 😆😆

Kitetted mar te a labad Csajagarocsogerol ?

2022. nov. 16. 14:51
 13/29 anonim ***** válasza:
53%
a minap pufi télikabát, vastag sapka + vastag bundazsák kombót is láttam már 12 fokban 2 éves gyereknél 🤪
2022. nov. 16. 15:46
 14/29 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem mindenki öltöztesse úgy a gyerekét, ahogy szeretné. Ha valami nagyon kirívót látsz azt pedig szóvá lehet tenni úgyis, hogy közben nem köpködsz a másikra és megtiszteled normális hangnemmel. Lehet azt se tudja anyuka, hogy mi komfortos még a gyereknek, de lehet beteg vagy bármi. Meg lehet kérdezni és lehet segítő tanácsot adni.
2022. nov. 16. 16:32
 15/29 anonim ***** válasza:
37%

Sejtettem hogy kegjön ide is "bezzegkülföld". Miért itt osztod az észt a hülye visszamaradott balkànisknak? Miért nem a nagyon okos külföldön tàrsalogsz?

Hànynom kell az ilyenektől akik elköltöznek innen és első dolguk torkukszakadtàból tolni a "hülyemagyarozást". Ez rólad àrul el sokmindent, nem a "hülyemagyarokról".

2022. nov. 16. 17:01
 16/29 anonim ***** válasza:
36%

Mondjuk aki még mindig ezzel a mucsaröcsögözéssel kommunikàl, ne akarjon màr szellemi szintekről vitatkozni.

Amúgy ja, a tipikus suttyó mikor kiszabadul külföldre, és ő onnan màr csak a paciról beszél lefelé. Ismerjük, szànalmas.

Még akkor is ha a túlöltöztetés lehet épp probléma, a stílusod nagyon gagyi.

2022. nov. 16. 17:23
 17/29 A kérdező kommentje:
Még beszélni épp nem tudó gyerekről van szó. Nem fújt a szél, nem esett, egyáltalán nem volt hideg. Anyukán csak póló.
2022. nov. 16. 18:02
 18/29 A kérdező kommentje:
Ja és azt mondja már meg valaki aki már téli ruhát ad a gyerekre, hogy télen mégis mit?
2022. nov. 16. 18:04
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
én is külföldön ėlek de itt mivel reggel 0-5 fok között van az idő a gyerekek kabåtban mennek iskolába ės oviba is .
2022. nov. 16. 19:11
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

Én ma már téli kabátban mentem el itthonról (igaz, pulóver nélkül), a kamasz fiam csak azért vett pupcsit, mert szemerkélt az eső, egyébként még mindig rövid ujjú pólóban jár. Az ovisom viszont fázós, rajta már téli kabát, pupcsi, sapka, és kérte, hogy kapcsoljuk fűtést a kocsiban 😅

Pedig én nem vagyok túlöltöztetős, egyszerűen ennyire más a két gyerek hőháztartása.

2022. nov. 16. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!