Miért mániája sok anyukának túlöltöztetni a gyereket?
Jajj, az ilyenektől mentsen meg az ég, aki mindenre azt hiszi, köze van hozzá.
Nem túl öltötetem őket, hanem ahogy kell.
Kit érdekel, hogy mi van a húú de "menő" nyugaton. Ahol hetente egyszer fürdenek. No komment.
11-es , hetente egyszer furdenek 😆😆
Kitetted mar te a labad Csajagarocsogerol ?
Sejtettem hogy kegjön ide is "bezzegkülföld". Miért itt osztod az észt a hülye visszamaradott balkànisknak? Miért nem a nagyon okos külföldön tàrsalogsz?
Hànynom kell az ilyenektől akik elköltöznek innen és első dolguk torkukszakadtàból tolni a "hülyemagyarozást". Ez rólad àrul el sokmindent, nem a "hülyemagyarokról".
Mondjuk aki még mindig ezzel a mucsaröcsögözéssel kommunikàl, ne akarjon màr szellemi szintekről vitatkozni.
Amúgy ja, a tipikus suttyó mikor kiszabadul külföldre, és ő onnan màr csak a paciról beszél lefelé. Ismerjük, szànalmas.
Még akkor is ha a túlöltöztetés lehet épp probléma, a stílusod nagyon gagyi.
Én ma már téli kabátban mentem el itthonról (igaz, pulóver nélkül), a kamasz fiam csak azért vett pupcsit, mert szemerkélt az eső, egyébként még mindig rövid ujjú pólóban jár. Az ovisom viszont fázós, rajta már téli kabát, pupcsi, sapka, és kérte, hogy kapcsoljuk fűtést a kocsiban 😅
Pedig én nem vagyok túlöltöztetős, egyszerűen ennyire más a két gyerek hőháztartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!