Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyós szerint túlöltöztetem a...

Anyós szerint túlöltöztetem a gyereket?

Figyelt kérdés

Másfél évesröl van szó, este 24 fok körül van a szoba, de reggelre akár 19-re is lehül.

-harisnya

-rövidujju body

-hosszuujju felső

-szabadidő nadrág

Tényleg sok a ruha?

2014. dec. 3. 20:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Így alszik? az enyém 20 hónapos, mivel lerúgja magáról a takarót egy éjszaka akár 50szer, én is beöltöztetem éjszakára. rövid ujjú body+plüss kezes lábas. szerintem nem sok. napközben talán túlzás a lakásban a harisnya meg a nadrág.
2014. dec. 3. 20:40
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha izzad a gyerek, akkor igen, ha nem izzad, akkor nem. Egyébként meg erősen függ attól, hogy milyen a keringése (ez a fázós-nem fázós).
2014. dec. 3. 20:41
 3/19 anonim ***** válasza:
38%
hogyhogy lehül 19 fokra? fűtés?
2014. dec. 3. 20:41
 4/19 anonim ***** válasza:
Mármint éjszaka így alszik? Harisnyában? 24 fokban mindenképpen sok, 19-ben lehet hogy nem, attól függ betakarod-e. Az tuti, hogy nem lehet neki kényelmes.
2014. dec. 3. 20:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül a harisnyát sokallom, és azt gondolom, abban nem lehet kényelmes aludni.
2014. dec. 3. 20:45
 6/19 anonim ***** válasza:

Gondolom kazán van, vagy kályha amit ha nem pakolnak fával nem fűt.

Napközben nem kell harisnya. Szerintem elég egy vékonyabb nadrág.

2014. dec. 3. 20:45
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakára inkább hálózsákot adj rá.
2014. dec. 3. 20:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

takarótól függ, de nekem a 24 fok is sok, ehhez a harisnya nagyon sok.

nálunk is 18-19 fok van reggelre, de napközben 20-21 fok és napközben polár melegítőnaci vagy harisnya + hosszu ujjú body + vékony felső és ha aföldön van, akkro egy polár mellényt is kap, mert ott hidegebb van.

Éjjelre pedig egy hosszu ujjú body + pizsama alsó, vagy ujjatlan body+kezeslábas és hálózsák + polár takaróban alszik, 18 fokban így nem fázik, meleg reggel keze lába nyaka feje.

Harisnyában nem túl jó aludni, meg 24 fokban én egy rétegben tartottam (nyáron volt annyi idebent).

2014. dec. 3. 20:52
 9/19 anonim ***** válasza:

nálunk kb. 21 fok van este is reggel is.

8 honapos..hosszu ujju body, zokni és rugdalozo, hálozsákban alszik..

nappal is igy van, vagy kis gatya, pulover. szerintem nagyon sok ruhát adsz rá, pláne alváshoz.

2014. dec. 3. 20:58
 10/19 anonim ***** válasza:

vannak ilyen táblázatok, hogy mi az ajánlott öltöztetés alvásnál, de csak a hálózsákokra találok, pl.

[link]

2.5 tog vastag hálózsák egy normál téli hálózsák/takaró vastagság, 18 fokig egy réteget ajánlanak hozzá.

2014. dec. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!