Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5.5 éves korban normális ez?

5.5 éves korban normális ez?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm kigyereke elég fura szerintem. Ha kérdezik, akkor az ujját a szájába teszi, és nem válaszol. Ez normális egy ennyi idős gyerektől?
2022. nov. 4. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem nem csinál ilyet, de azért nem furcsa szerintem.

Öt évesen még bőven bolondoznak, az illem meg később tudatosul bennük. Nekik még nem tragédia, hogy nem válaszolnak szépen valakinek.

2022. nov. 4. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak szégyellős.
2022. nov. 4. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is csinálja, ha fél, ideges lesz az idegen felnőttől. Szerintem nem fura, én is ugyanilyen voltam, normális vagyok.
2022. nov. 4. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is hajlamos hasonlóan reagálni mikor megszeppen. Mondjuk ő még csak most lesz 4 éves a napokban, de egy 5 éves gyerek is ha szégyenlősebb az átlagnál akkor simán reagálhat így
2022. nov. 4. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!