15 hónapos fiam utálja az idegeneket. Normális viselkedés ez még ebben a korban?
Az én gyerekem meg mindenkivel elmenne. Szó szerint. Mindegy hogy ki, aki hozzá szól, már jó neki.
Minden gyerek más és más, szerintem ettől még nincs egyiknek sem komoly baja. Ilyen jellemű és ennyi.
Lányom ilyen volt még 2 évesen is, a neurológus folyton jajongott miatta,hogy "mi lesz vele így közösségben".
Semmi. Kinőtte. Nem lett belőle a társaság középpontja (én se vagyok), de szépen beilleszkedett, megszerette a gyerekeket.
Egyébként már 2,5 éves korára látványos volt a változás. Akkor már szívesen játszott is a többiekkel.
Ennyi idősen még enyém is ilyen volt, sőt ő még babaként nagyszülőktől is elsírta magát ha 1 hétnél ritkábban látta őket.
Nehéz volt,de ma már 2 éves, most már nem sír idegenektől csak zavarban van, nehezen nyílik meg főleg ha letámadják idegenek és tündi-bündiznek neki .
Kinövi ne aggódj, nem a te hibád ,egyszerűen introvertált személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!