Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák! Válaszoln...

Kisgyerekes anyukák! Válaszolnátok ezekre a kérdésekre?

Figyelt kérdés

Szoktál-e járni:

- Fodrász /vágás, hajfestés, póthaj?/

- Kozmetikus /szemöldök szedés, gyantázás?/

- Pillás

- Műkörmös /gél lakk, épített?/

- Pedikűrös

- Szolárium

- Edzés

Hány gyerek van és mennyi idősek?

2022. nov. 3. 15:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerek, 18, 9 és és egy 8 hónapos

Fodrászhoz járok festésre. Illetve edzés vagy futás heti 4-5 alkalom.

Szemöldököt magamnak szedem. Itthon szörtnlenítek. A többi (köröm, pilla, szoli) nem érint.

2022. nov. 3. 18:55
 22/31 anonim ***** válasza:
Bocsi, 18 éves, 9 éves, 18 hónapos
2022. nov. 3. 18:58
 23/31 anonim ***** válasza:

Évente 1-2x vágásra

- Edzés

Futni járok heti 1-2x 30-60 percre

Hány gyerek van és mennyi idősek?

2 gyerek, 6,5 és lassan 3 évesek

2022. nov. 3. 19:01
 24/31 anonim ***** válasza:

Nem, magamnak festek dobozossal. És levágom a végét néha.

- Kozmetikus /szemöldök szedés, gyantázás?/

Nem, magamnak igazítom meg a szemöldököm, szőrtelenítő gépem van, ugyanaz ősrégen vettem.

- Pillás

Nem, még az se áll jól, ha végig kifestem a szempillám.

- Műkörmös /gél lakk, épített?/

Nem, most nem. De volt egy ilyen mániás szakaszom a gyerek előtt, aztán meguntam, hogy a körmös folyton felsérti a bőröm, és féltem, hogy elkapok valamit, így otthagytam. Egy ideig géllakkoztam otthon, ott csak a szett megvétele volt drága. De annyira idegesített, hogy a leáztatáshoz a vegyszerben állnak az ujjaim, hogy hagytam az egészet, és körömlakkoztam, amióta a gyerek van az se.

- Pedikűrös

Nem, otthon áztatok, reszelek, teljesen megfelel.

- Szolárium

Nem egészségtelen. Inkább strandra járok akkor már.

- Edzés

Otthon súlyokkal. Kardio céljából túrázni megyünk. Engem az jobban megpörget, mint bármilyen termi edzés.

2022. nov. 3. 19:12
 25/31 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz és körmöshöz havonta egyszer járok, fodrászhoz ritkán, egy évben 2x-3x.

Edzeni itthon szoktam a futópadon.

A többihez nem jártam sosem.

Egy 8éves lányom van, és úton a tesó

2022. nov. 3. 19:57
 26/31 anonim ***** válasza:

Egyik helyre sem járok, edzeni itthon szoktam. De ez terhesség előtt is így volt. 14 hónapos a gyerekem, most várandós vagyok, 30. Hétben járok.

Fodrászra nincsen szükségem, magamnak festem a hajam,póthajam nincsen, vágni csak a végéből szoktam.

Kozmetikus szintén zenész, a szemöldökömet magamnak szedem, gyantázást magamnak csinálom, ha szükségem van rá.

Pillásra és műkörmösre nincsen szükségem. A szempillám elég dús és szép ahhoz, hogy némi festés után tökéletes legyen, a körmeim pedig egészségesek és erősek, nincsen szükségem műkörmökre. Francia manikűrt magamnak szoktam itthon. Pedikűr ugyanez.

Szolárium egy felesleges dolog az én részemről. Nem zavar, ha más jár, de engem nem érdekel.

2022. nov. 3. 20:29
 27/31 anonim ***** válasza:
81%

"A kérdésem apropója, hogy tegnap voltunk a kisebbel védőnőnél, és csupa jól kinéző anyukát láttam, haj, műszempilla, műköröm költemények, festett szemöldökök és a többi. Aztán kicsit elszégyelltem magam, hogy nekem ezek közül semmi nincs, és nem járok sehova, egyszerűen létezni nincs időm, más meg tiptop."

Én nem járok egyik helyre sem, amit felsoroltál. Hajamat, körmömet magamnak csinálom teljesen, szemöldökömet magamnak szedem. Műszempillám, műkörmöm nincsen, soha nem is volt és nem is lesz. Edzeni itthon szoktam, egyrészt így egyszerűbb, másrészt undorodom attól, hogy az összes órán, amin eddig részt vettem, folyton csak egymást méregették a nők és nem magukkal foglalkoztak inkább.

Amúgy ha kimozdulok itthonról, akkor mindig normálisan nézek ki, senki meg nem mondja rólam, hogy a gyerek mellett nettó 10 perc alatt vágom puccba magamat. Más anyákon is ugyanezt látom általában. Az a kevés, aki ettől el szokott térni, az a két végletet képviseli. Az egyik véglet az intsáról szabadult műbarbi efekt, amikor a gyerek csak biodíszlet,de ezek általában röhejesebben néznek ki, mint a többi átlag nő. A másik véglet pedig a lelakott szőrös hónaljú zsíros hajú ősanya típus, aki ráfogja az ápolatlan elhanyagolt külsőre, hogy a gyereke miatt van mindez. Rendszerint ez a két véglet kepviseloi méregetik a többieket és szólják meg. A barbiknak mindenki slampos és elhanyagolt, az ősanyáknak meg mindenki, aki normálisan néz ki az biztos milliókat kereső férj mellett segítséggel neveli a gyereket és így persze, hogy jut mindenre ideje.

2022. nov. 3. 20:42
 28/31 anonim ***** válasza:

- Fodrász /vágás, hajfestés, póthaj?/ --> Vágás igen, festés házilag.

- Kozmetikus /szemöldök szedés, gyantázás?/ --> gyantáztatni

- Pillás --> nem, gyerek előtt sem jártam

- Műkörmös /gél lakk, épített?/ --> gyerek előtt magamnak géllakkoztam, a terhesség óta már magamnak sem

- Pedikűrös --> nem járok, vágom a körmöm és ennyi

- Szolárium --> néha nyáron elmentem, hogy ne legyen hulla színem. De ez gyerek előtt sem volt sűrűbben szokásom.

- Edzés --> még nem tértem vissza sajnos, de otthon már tornázgatok.

A fentiek ellenére szerintem jól nézek ki 😂

A gyermek 11 hónapos.

2022. nov. 3. 21:50
 29/31 anonim ***** válasza:
Anyòsom fodrász, szerencsès vagyok, itt lakik az utcában :D Szomszèdom körmös, hozzá járok egyszerű gèllakkozásra. Sminket használok, ìgy èrzem jòl magam, de műszempillát nem. Szemöldököm magam igazìtom. Csoportos edzèsre járok heti max 2x + heti 2x taposok a gèpen itthon. Nagyon vágyom règòta egy alapos testmasszázsra ès pedikűrre, talán összejön, ha a fèrjem szabizni fog :) 2 èves
2022. nov. 3. 22:40
 30/31 anonim ***** válasza:
55%

Fodrász: festetni járok, meg amikor kell vág belőle.

Kozmetikus: mázlista vagyok, nincsenek bőrproblémáim. A szemöldököm meg annyira vékonyka és kevés alapból, hogyha senki sem nyúl hozzá akkor is azt hiszik szedve van. Gyantázni, szőrteleníteni itthon szoktam

Körmös: néha sima manikűrre, lakkozni magamnak szoktam. Nincs műkörmöm, a sajátomat teszi rendbe.

Pillás: nem járok, sose voltam

Pedikűr is alkalmanként, de ott sincs problémám általában

Szoli: soha. Napozni sem, télen nyáron fényvédőzök (nagyon fehér bőröm van)

Edzés: nem nagyon, néha elmegyek futni, ha olyan kedvem van. De ebben is mázlista vagyok, megvagyok elégedve az alakommal (és IR miatt diétázok)

Nagyrészt akiket látsz azok sem csinálnak semmi extrát, vannak szerencsésebbek akiknek kevés(kevesebb) idő ráfordítással is szép a bőre, haja. Plusz én is reggel 5 max 10 perc alatt kisminkelem magam (amúgy nagy divat a no-makeup smink, olyan mintha nem lenne, pedig kivan festve). Ha van fél órám báli sminket magamra kenek ha kell. Nem járok melegítőben, cicanaciban, kinyúlt felsőkben, már ez is sokat dob. Felöltözni csinosan ugyan annyi idő, mint slamposan, főleg ha megvannak a bevált szettek

2022. nov. 4. 06:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!