Kisgyerekes anyukák! Válaszolnátok ezekre a kérdésekre?
Szoktál-e járni:
- Fodrász /vágás, hajfestés, póthaj?/
- Kozmetikus /szemöldök szedés, gyantázás?/
- Pillás
- Műkörmös /gél lakk, épített?/
- Pedikűrös
- Szolárium
- Edzés
Hány gyerek van és mennyi idősek?
Gyerek elott is csak fodraszhoz jartam, nem vagyok ilyen cicomas fajta, sosem voltam.
40 eves vagyok, de meg sosem voltam kozmetikusnal, sosem volt mukormom vagy muszempillam, szerencsere szep dus, hosszu a hajam, ugyhogy nem kell pothaj. Fodraszhoz jarok vagatni 3 havonta, festeni magamnak festettem mindig is.
Edzeni meg plane nem jartam soha 😆
Szerencsere sosem voltam kover, mondjuk rendesen eszem, es napi min. 10 km-ert gyaloglok (sosem volt autom )
Gyerekek előtt se jártam. Csak fodrászhoz félévente. Az összes többi szánomra wtf kategória. Nincs szükségem ilyesmire.
Póthaj - a sajátom is ért combig, levágattam. Szemöldökömön alig van igazítani való. Két-három szálat ki tudok szedni.
Gyanta? A saját IPL mókásabb.
Műköröm? Van sajátom, az szebb.
Szolárium - nem vagyok a magam ellensége.
Edzés - van futógép. Sose szerettem mások előtt szenvedni. A gyerekek egyébként is megdolgoztatnak.
Szoktál-e járni:
- Fodrász /vágás, hajfestés, póthaj?/
Igen, vágás, festés, volumennövelés.
- Kozmetikus /szemöldök szedés, gyantázás?/
Igen, arckezelésre, szemöldököm kiszedem magamnak azt a pár kósza szálat, elég satnya szemöldököm van, ezért tetovált van amúgy is.
- Pillás
Nem.
- Műkörmös /gél lakk, épített?/
Körmös vagyok, magának csinálom.
- Pedikűrös
Igen.
- Szolárium
Nem.
- Edzés
Úszni járok.
Hány gyerek van és mennyi idősek?
2 gyerek, de már csak egy a kicsi (6),a nagy már kamasz.
Magam vágom és festem a hajam, póthaj sose kellett.
Szemöldököm magam szedem, tetivalva van, így ritkán kell menni. A böröm szerencsére szép, miteszert én is eltudom tüntetni.
Műszempilla, egyszer volt, soha többet 🤣.
A körmöm is magam csinálom, géllakozom.
A lábam is magam rakom rendbe.
Szolárium, nem szeretem. Nyáron kimegyek napozni és kész. Nem olyan hó fehér a böröm.
Edzés. Itthon szoktam, néha elmegyek kocogni.
Lányom már 8 éves.
N 30
Fodrászhoz havonta (vágatni), meg kozmetikushoz arctisztításra szintén havonta (gyűlölöm, hogy még 30 évesen is szükségem van erre).
Gyerek előtt kosaraztam, a csapat visszavár, de nem tudnék rendszeresen járni, úgyhogy inkább nem megyek soha.
A többit gyerek előtt sem csináltam, most fél éves.
Én járok fodraszhoz, körmöshoz, és edzeni is, de azt néha megoldom itthon. Gyerek előtt is mentem, és ez most sincs másként. Vannak napok mikor úgy nézek ki, hogy sehogy, de nekem fontos a megjelenes,ehhez hozzá tartozik a smink is, így azért nagyrészt erre figyelek.
Ezekre úgy gondolom, hogy havi 1 alkalommal azért lehet időt szakítani ha fontosnak érzem.
Fodrászhoz és kozmetikumoshoz igen, elég fura a bőröm és a szemöldök gyanta+festés mellett arckezelés is kell rendszeresen.
Szolárium időnként, ha épp járok, akkor rendszeresen.
Edzés. Volt, úszni jártam de már nincs hova, még semmit sem találtam ki helyette.
Többit nem. Műköröm nekem nem jött be, pillám sose volt, nem is akartam. Pedikűrösnél voltam már, de rendszeresen nem járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!