Kisbabás, kisgyerekes anyukák! Öszintén válaszolnátok! Nállatok is ritkán vagytok "ugy" a párotokkal?
Szia!
Szerintem ez egy kicsit kevés, nekünk 2 gyerekünk van, a kisebb tartósan beteg, sokszor alig látjuk egymást, mert felváltva járunk dolgozni...(szóval tényleg el vagyunk fáradva), de általában 1 héten 2-szer vagy 3-szor vagyunk együtt "úgy".
Lehet, hogy azért nem kezdeményez, mert látja rajtad, hogy fáradt vagy, szerintem próbáld meg, hogy te kezdeményezel.
Pff..de jó nektek!
Nálunk 18 hónapos a nagylány,párom is itthon van velünk egész nap-munka miatt.Mégis havonta talán egy..
Már azon vagyok keresek egy "pótapukát" :)
nálunk is kb annyi amit írsz. volt egy jobb periódusunk most nemrég, amikor több volt, előtte az volt, hogya kislányom éjjel sokáig rosszul aludt, azért voltam iszonyú fáradt mindig. aztán elkezdett aludni, akkor jött pár hónap amikor jobb volt. most viszont terhes lettem és este azért vagyok iszonyú fáradt (na meg nappal is). egyetlen vágyam az alvás este. reméelm, majd elmúlik a 2. trimeszterre, mint az első terhessgémnél. aztán ha 2 gyerek lesz majd, nem tudom,. gondolom attól is függ, hogy a 2. milyen alvó lesz. ha ő is olyan mint a nővére, akkor nem sok jót remélek az elejére.......
2 éves múlt a kislányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!