Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem azért, de egy babaváró...

Már nem azért, de egy babaváró bulinak mi a fene értelme van?

Figyelt kérdés
Nem ilyen gender revealos (bár én olyat se tartanék) hanem amikor a leendő anya összeül a barátosnékkel. Azonkívűl, hogy ez divat és jó kibszni facera a kepeket mi értelme? Mert nem hiszem, hogy a nagyhasú Juliska hatalmasat bulizna terhesen.
2022. okt. 31. 17:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
5%
14.egyetértenék amúgy veled, de valamiben nem. Majdnem minden gyerek iszik 14 évesen, sőt, tudod kik isznak a legjobban? A megfelelési kényszeres, kitünő tanulók. Ez a valóság :) Gondolom nem mostanába voltál tini, bár szerintem régen is így volt.
2022. nov. 1. 06:11
 32/40 anonim ***** válasza:
57%

31es, 8 éve voltam tini, és jó családból származom. Se én, se a barátaim nem ittunk 16 éves korunk előtt, berúgni is egyszer sikerült a 18. szülinapomon. Jó, akkor durván :-D De én nem ismerek olyan embert aki 14 évesen már alkoholizált volna. Annak ellenére sem hogy eléggé kiterjedt a baráti és ismerősi köröm, legtöbbjüket kicsi gyerek koromtól ismerem. Pedig ha nem is voltam kitűnő tanuló, de a 4.8as átlagot mindig hoztam, mégse ittam 14 évesen.

Gondolom ez függ a környéktől, és a szülők tanultságától is.

2022. nov. 1. 06:25
 33/40 anonim ***** válasza:
96%

Szeretnek gyereket, rajta is vagyunk az ugyon, de engem az ilyentol elkap a sikitofrasz. Csak nem latom ertelmet. Ennyi.

Akkor 14 éves koráig a gyerekednek se tarts semmilyen bulit hisz csak lehúzás. Bár lehet te már a 4 évesed is leitatod hogy jól érezze magát-

2022. nov. 1. 06:27
 34/40 anonim ***** válasza:
95%

Nekem a lánybúcsú a netto felesleges és értelmetlen (mondjuk babavárót sem tartottam szintén ezért).

Ott mi változik férjes asszonyként, mint lányként? Mi az amit az esküvő után nem ugyanúgy csinálsz, mint előtte?

Manapság az esküvővel semmi nem változik egy pár életébe, egy papírral több lesz.

Azt ennek akkora feneket kerítenek.

A terheség után viszont fenekestül felfordul az élet. Na azt jobban megértem a babavárót mint a lánybúcsút.

2022. nov. 1. 07:09
 35/40 anonim ***** válasza:
94%
32. Nem, nem fugg a szulok tanultsagatol, ez a legnagyobb hulyeseg.
2022. nov. 1. 07:09
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
35ös, akkor értelmiségi körökben miért iszik kevés 14 éves alkoholt míg a panelproliknál jóval több?
2022. nov. 1. 11:59
 37/40 A kérdező kommentje:

34, a lánybúcsúnak van értelme és régóta létezik, míg ez a babavárósdi nemrég lett csak divat. Én flancolásnak tartom, ahol mindenki körbeugrálja a leendő anyát, de bulihoz semmi köze sincs. Mellesleg van értelme a lánybúcsúnak, jó esetben egyszer megy férjhez az ember lánya, ha nem is a változás miatt, eme alkalomból lehet egyet bulizni.

31, ez igaz. Én sosem ittam magam a sárga földig tiniként (most a lánybúcsúmon sikerült, igaz), de tiniként soha, mert otthon meg volt engedve, hogy alkalmanként becsiccsentsek. Oh, de azok a bizonyos jókislányok, akiknek tiltva volt... ők kötöttek ki majdnem a detoxban, ahol összetalálkozhattak volna az orvos szüleikkel.

2022. nov. 1. 14:06
 38/40 anonim ***** válasza:
36os nagyon el van tévedve a mai világgal kapcsolatban :D
2022. nov. 1. 14:57
 39/40 A kérdező kommentje:

38-Majd azt írja, hogy “de ő is ma volt tini”.

Szerintem egy korosztály lehetek vele, mert 27 éves vagyok, ő pedig 8 éve volt tini, ami pontosan nem tudom mit takar, de szerint húszas évei végén jár.

Szóval, én is elég sok embert ismertem és szinte mindenki ivott már attól is, szülők tanultságától függetlenül. Azt azonban megfigyeltem, hogy aki megfelelési kényszeres, otthon tiltják, jókislányként nevelik, az ha kiszabadul, nagyon durván nyomja. Iszik, palizik, kemikáliákhoz nyúl.

2022. nov. 1. 15:01
 40/40 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nem ciki, simán felvállalom, hogy ittam 14-15 évesen, pedig az egész baráti tarsasagomban szinte csak diplomás szülők gyerekei voltak, pedagógus, vegyész, mérnök, nyelvész, jogász, stb. Ja, biztos az lehetett a baj, hogy "panelprolik" voltunk azért mégis 😂 A térség egyik legjobb, ráadásul szigorú, katolikus gimnáziumába jártam, nagyon keményen tilos volt a piázás, mégis sokan ittak a diákok közül, páran elég durván, pedig oda azért nemcsak hogy diplomás, de sok esetben elég jómódú (sznob) szülők gyerekei jártak. Szóval kedves 36-os, bocs, ha kipukkasztom a buborékodat, de hidd el nyugodtan, hogy az ún. "jó családból való" gyerekek is isznak, az értelmiségi vagy jómódú família még nem garancia semmire. Nem azt mondom, hogy minden tini iszik, de alkalomadtán azért elég sok. Amúgy erről több felmérés is készült, köztük jópár olyan, ami reprezentatív, meg lehet őket keresni.
2022. nov. 1. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!