Már nem azért, de egy babaváró bulinak mi a fene értelme van?
31es, 8 éve voltam tini, és jó családból származom. Se én, se a barátaim nem ittunk 16 éves korunk előtt, berúgni is egyszer sikerült a 18. szülinapomon. Jó, akkor durván :-D De én nem ismerek olyan embert aki 14 évesen már alkoholizált volna. Annak ellenére sem hogy eléggé kiterjedt a baráti és ismerősi köröm, legtöbbjüket kicsi gyerek koromtól ismerem. Pedig ha nem is voltam kitűnő tanuló, de a 4.8as átlagot mindig hoztam, mégse ittam 14 évesen.
Gondolom ez függ a környéktől, és a szülők tanultságától is.
Szeretnek gyereket, rajta is vagyunk az ugyon, de engem az ilyentol elkap a sikitofrasz. Csak nem latom ertelmet. Ennyi.
Akkor 14 éves koráig a gyerekednek se tarts semmilyen bulit hisz csak lehúzás. Bár lehet te már a 4 évesed is leitatod hogy jól érezze magát-
Nekem a lánybúcsú a netto felesleges és értelmetlen (mondjuk babavárót sem tartottam szintén ezért).
Ott mi változik férjes asszonyként, mint lányként? Mi az amit az esküvő után nem ugyanúgy csinálsz, mint előtte?
Manapság az esküvővel semmi nem változik egy pár életébe, egy papírral több lesz.
Azt ennek akkora feneket kerítenek.
A terheség után viszont fenekestül felfordul az élet. Na azt jobban megértem a babavárót mint a lánybúcsút.
34, a lánybúcsúnak van értelme és régóta létezik, míg ez a babavárósdi nemrég lett csak divat. Én flancolásnak tartom, ahol mindenki körbeugrálja a leendő anyát, de bulihoz semmi köze sincs. Mellesleg van értelme a lánybúcsúnak, jó esetben egyszer megy férjhez az ember lánya, ha nem is a változás miatt, eme alkalomból lehet egyet bulizni.
31, ez igaz. Én sosem ittam magam a sárga földig tiniként (most a lánybúcsúmon sikerült, igaz), de tiniként soha, mert otthon meg volt engedve, hogy alkalmanként becsiccsentsek. Oh, de azok a bizonyos jókislányok, akiknek tiltva volt... ők kötöttek ki majdnem a detoxban, ahol összetalálkozhattak volna az orvos szüleikkel.
38-Majd azt írja, hogy “de ő is ma volt tini”.
Szerintem egy korosztály lehetek vele, mert 27 éves vagyok, ő pedig 8 éve volt tini, ami pontosan nem tudom mit takar, de szerint húszas évei végén jár.
Szóval, én is elég sok embert ismertem és szinte mindenki ivott már attól is, szülők tanultságától függetlenül. Azt azonban megfigyeltem, hogy aki megfelelési kényszeres, otthon tiltják, jókislányként nevelik, az ha kiszabadul, nagyon durván nyomja. Iszik, palizik, kemikáliákhoz nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!