Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem azért, de egy babaváró...

Már nem azért, de egy babaváró bulinak mi a fene értelme van?

Figyelt kérdés
Nem ilyen gender revealos (bár én olyat se tartanék) hanem amikor a leendő anya összeül a barátosnékkel. Azonkívűl, hogy ez divat és jó kibszni facera a kepeket mi értelme? Mert nem hiszem, hogy a nagyhasú Juliska hatalmasat bulizna terhesen.
2022. okt. 31. 17:40
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Nem az alkoholon van a lényeg, hanem magán a bulin.

Egyébként, megsúgom, 14 évesen már ha akarod, ha nem, a legtöbb gyerek iszik. Ha nem engeded, akkor sunyiban. Én ezért fogom engedni az enyémnek.

2022. okt. 31. 18:04
 12/40 anonim ***** válasza:
91%

Jó, tiniként én is azt hittem, hogy attól buli a buli, hogy berúgunk. Csak azóta felnőttem. Amióta van jogsim, nagyon sokszor nem iszom koncerteken sem, mert kocsival megyek haza, így is jókat tudok bulizni. Sok ismerősöm egyáltalán nem iszik alkoholt, mégis szoktak bulizni.

Egyébként meg embere válogatja, hogy ki mit tart bulinak, van, akinek minden összejövetel az, másnak meg nem.

2022. okt. 31. 18:07
 13/40 anonim ***** válasza:
89%
De akkor ugyanúgy tarthattad volna a babonát a lánybúcsudon is. Mi van ha meglátja hogy úgy bebasztál mint az albán szamár aztán úgy megundorodik hogy nem vesz el.
2022. okt. 31. 18:07
 14/40 anonim ***** válasza:
78%

Én feladom úgyse fogod megérteni legyen igazad. Full felesleges az összes babaváró buli csak unatkoznak szegény kismamák ott nem is éetem miért nem tiltják be törvényileg. Meg a gyerekek születésnapját is 16 éves kor alatt.

És lehet meglep téged, de csak bizonyos körökben fogyasztanak a gyerekek alkoholt 14 évesen(nem az értelmesebb rétegben).

2022. okt. 31. 18:08
 15/40 A kérdező kommentje:

Ha vezetek, én sem iszok. Ettől még hatalmasat bulizok a koncerteken.

+ szerintem egy ilyen “buli” lehúzós. Értsd, jönnek az ajándékokkal a barinők, majd később, hiába nem kéri a pár, első babalátogatáskor is vesznek, mert “illik.”

2022. okt. 31. 18:08
 16/40 A kérdező kommentje:

14, te valami ufo vagy. Szinte minden gyerek átesik ezen. Értelmiségi szülők, jólnevelt gyerekei is. A gimnázium kis kitűnői itták magukat halálra és vesztették el a szűzességüket a bulikban. Tini koromból emlékezve. De nem is erről akartam beszélni, csak ha már felhoztad a 18-as korhatárt...

13-ezen jót nevettem, de ő is ugyanezt tette a legénybúcsúján😂😂

2022. okt. 31. 18:11
 17/40 anonim ***** válasza:
71%

A babavaro buli inkabb egy kedves gesztus, ahol a baratok/ csaladtagok osszejonnek es megajandekozzak a babat (es a mamat).

Nekem is lesz, en is szerveztem mar masnak, mindenki elvezte. Nalunk az a “szokas”, hogy a ferfiak is reszt vesznek rajta, de alapbol asszem csak nok gyulnek ossze.

Amugy en most 20 hetes terhes vagyok, tehat meg jol birom a tempot, de rengetegszer szoktunk jarni a ferjemmel meg mindig etterembe, kocsmaba, talalkozunk a baratainkkal, hazibulikba is megyunk. Es termeszetesen soha nem ittam egy csepp alkoholt se.

Na most ilyenkor mi van? Ez olyan lehetetlen? En jol tudom erezni magam igy is, illetve most meg kihasznalom az alkalmat, mert tudom, hogy hamarosan egyreszt mar nem is nagyon fogom birni ezeket, masreszt meg a baba szuletese utan nyilvan nem ez lesz a prioritas.

Szoval elni es elni hagyni. El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformak, van, akinek ez tetszik, van, akinek az.

2022. okt. 31. 18:14
 18/40 A kérdező kommentje:

17-nem is azt mondtam, hogy terhesen nem lehet kocsmaba, hazibuliba jarni

En inkabb az ilyen “welness delutanos”, tortafaló, traccsos, lehúzós bulikra gondoltam.

Szeretnek gyereket, rajta is vagyunk az ugyon, de engem az ilyentol elkap a sikitofrasz. Csak nem latom ertelmet. Ennyi.

2022. okt. 31. 18:18
 19/40 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Ez a kérdés alapján fordult meg egyébként a fejemben.

Ha a hsz-ket olvassátok, aki tartott, mind az ajándékok miatt. Szerintem ez gáz.

2022. okt. 31. 18:21
 20/40 anonim ***** válasza:
94%
Nem baj, nem vagyunk egyformak. De nem is kene lenezni azt, aki meg szereti az ilyesmiket :)
2022. okt. 31. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!